søndag 16. oktober 2011

Vinterdress fra Coop extra


I år ble det vinterdressen fra coop ekstra jeg endte opp med til minstevimsen.Jeg syns det er viktig at dressen er varm og vann tett.Sjekker alltid best i test inne på sidene til tv2 hjelper deg,de samarbeider med foreldre & barn i sine tester.I fjor kjøpte jeg dressen til name it,men den var for liten i år,den kom best ut på testen,og vi var veldig fornøyde med den.Dressen jeg kjøpte nå kom på tredje plass,og grunnen til det var at den hadde litt dårligere rivestyrke enn de to som kom høyest opp på testen.Nå får vi prøve denne,og se om vi blir like fornøyde som vi var i fjor.Kjøpte en str større så han kan bruke den til neste år også.Dressen var rimelig i forhold til de andre den kostet kr 599.Kjøpte votter i samme merket.Testen kan du lese HER

Dressen sitter godt på han,og den er veldig bevegelig.Virker også god og varm så langt.Nye vintersko fra viking fikk han også de ble kjøpt på trend sko,og er super gode.Minstevimsen vil til å med ha de på seg innendørs.Her kan du lese om skoene.

Er mye å velge mellom i denne vinterdress jungelen.Hva kjøper du,og hva er dine ønsker for en vinterdress?

Velkommen til Domik & Silje kristin som nye følgere her på bloggen.

Nyt søndagen!!

Klemmer fra


11 kommentarer:

 1. Det ser ut til å være en komfortabel og praktisk dress. Husker så godt når barna var små og skulle ha dress, det var rådyrt!! Men nå er heldigvis prisene gått ned og man kan få gode dresser for under halvparten av hva man måtte gi for 10 år siden.. Men nå er minstevimsen din godt skodd for vinteren;-))

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Når jeg handler dresser tenker jeg egentlig mest på pris. Når du skal handle til tre stk (og to av dem må ha to dresser) sier det seg selv at jeg ikke kan kjøpe dresser til 1000,- og mer...... Tilgjengelighet er også et viktig punkt. Når man bor på den ytterste nakne ø, er ikke utvalget det aller største heller ;)
  Kvaliteten er stort sett grei på alle dresser føler jeg.
  ha en fin søndag :)
  Klæm

  SvarSlett
 3. Hei på deg (O: Siden jeg jobber i barnehage, har jeg fått rimelig god oversikt over hvilke dresser som funker i dagliglivet til småttingene, og hvilke en skal styre unna!!!Reima og Ticket2 heaven synes jeg er konger på haugen..De er slitesterke, varme og gir barna god bevegelsesfrihet! De holder vannet ute.De er ganske dyre da, men holder til flere barn...(O: Vanntette er også Troll, men de dressene er så klumpete og vanskelige å få på, da foret krøller seg i foten og gjør det umulig for barna *åklare selv* Kids World skal en styre unna. den er billig, javel, men helt ubrukelig. Stram og trang å få over støvlene (strikken). Holder ikek vannet ute og gir ikke særlig bevegelsesfrihet. Name It til de minste er jeg ikke såå fan av. De er klumpete og tunge!!!!B&B er det bare å styre laaangt unna!!!!det var nå litt om min erfaring ift vinterdresser. Dressen du har kjøpt fra Coop, kan jeg lite om, men den scoret jo bra på en test jeg leste her om dagen!! (O: Så nå kan Kong Vinter komme til dere. ha en strålende søndag...Kos kos fra Mai Liss

  SvarSlett
 4. Lurt med en slik sjekk. Blir vell en ny på lille prinsen i vinter og Coop har vi mange av her på øya så det er godt mulig det blir kjøpt en der i fra. Takker også for at du har tatt turen innom meg og er med på mitt julekalenderlotteri:)

  SvarSlett
 5. Jeg sverger til Reima uansett hva !! De er flotte i design, fantastisk kvalitet og gir Vesla (barna) bevegelsesfrihet som hun over nevner.. Prisen er jeg ikke så glad i , da de er ganske dyre, men kvalitet framfor kvantitet.

  SvarSlett
 6. Men hadde forresten vært artig å finne noe som er rimeligere og like bra :-) kanskje denne dressen?

  SvarSlett
 7. Hei :)

  - Jeg pleier alltid å lese testene før jeg bestemmer meg også.. Det eneste er at her som jeg bor har vi veldig mye regn og slaps om vinteren! Veldig sjelden at snøen blir liggende over tid. Derfor velger jeg å kjøpe en vinterdress til snødagene og foret regntøy til slaps dagene:)

  I år er det ekstra utfordrende å kjøpe synes jeg, da minsten bare er 10mnd og ikke kan gå enda.Men har tatt sjangsen på Mini a ture sin dress+votter og sko.Håper den innfrir forventningene.. Synes de har mange stilige dresser til gutter i år,men ikke bra utvalg til jenter..Men mini a ture sin er veldig søt og av god kvalitet(virker det som).

  Har tidligere vært fornøyd med coop(friends),lego og didrickson :)

  Ha en fortsatt fin søndags kveld.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 8. Jippiiii! Du har vunnet 1 år med vakre Gamle hus, hager og interiør!
  Send meg din adresse på min mail.

  Lifehere@hotmail.com

  Gled deg!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 9. Jeg har kjøpt Ticket2Heaven sin dress i år. Eller for første gang kan man si ;) Men jeg har jo litt erfaringer med dresser og liker den jeg har kjøpt og Reima sine. Men hvem vet, det kan være andre som er like bra og kanskje rimeligere. For jammen er det dyrt med vinterdresser.

  SvarSlett
 10. Er et hav man må velge i mellom når det kommer til alt av klær og utstyr til de små. Er ikke lett.

  I år får Storbror dress fra TROLL første gang jeg prøver det merket. (Ellers har det gått i Reima) Men min beste venninne som eier 2 bhg'r er så stor fan av det merket, så nå skal jeg prøve det ut selv. (Eller dvs Jr skal det) Vitkig for meg at dressen holder varm, gir go bevegelse, og tåler guttlek..

  Ønsker den en super go uke.

  SvarSlett
 11. Skal teste Coop sin jeg og. Dyrt med to så Reima utgår..*nikker* Evnt den fra Khapal..kap..h..øh, glemt åssen man staver det gitt.. jevnt over er slitasjen stor her i huset. Viktigst for meg er at den er varm og har god bevegelsesfrihet. Vått blir det okke som, glad for kabler i gulvet nede.

  Dessuten, skotørker er en genial oppfinnelse!

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails