onsdag 19. oktober 2011

Vanilje cupcakes & Creamy white chocolate frosting,forsøk to:)
Her er mitt andre forsøk på pyntingen.Kremen var bedre å jobbe med etter et døgn i kjøleskapet.Jeg klarte å lage rose!!!!Som du ser på den ene (uten strøssel).Jeg syns denne kremen smakte litt for mye ost,og passer nok bedre til nøttebunn og ostekake.Her har jeg brukt tipp 1M.Det ser så lett ut når Manuela pynter,men er ikke like lett for meg så her er det bare å øve.

I dag skal jeg og barna på besøk til mamma,hun har bakt brød og laget hjemmelaget hvitløks pate,nam!!Thord tar fri fra barnehagen så drar vi på tur.

I morgen skal søs passe barna.Jeg og vimsemannen skal spise middag og kose oss i spa avdelingen på farris bad.Leddgikta herjer kroppen min for tiden så jeg gleder meg til et opphold i varmekilder.Håper jeg har like god effekt av dette som sist.

Mye moro denne uken altså!!Helgen skal jeg tilbringe med fire av nabo jentene her på hyttetur.Vi drar tidlig på fredag og kommer hjem seint på søndag.Mannfolka skal passe barna,og vi skal på husmorferie.Mye god mat og drikke venter oss!!En jente tur er ikke å forakte.

Mammaen min og søs har tilbydd oss en uke fri i januar.De skal passe barna og vi kan dra en uke til syden,FANTASTISK!!Har du et forslag på hvor vi bør dra i januar,det må være en plass det er varmt.Skulle gjerne dratt tilbake til Thailand,men en uke er for lite for en så lang reise.

Ønsker dere alle en kreativ og fin dag!!

Klemmer fra

6 kommentarer:

 1. Synes de ble kjempelekre jeg! Gode så de ut til å være også! ;-)) Og husk, øvelse gjør mester!! En god onsdag ønskes deg. Klem Siri

  SvarSlett
 2. MUMS! De ser såå gode ut! Kjempefint pyntet:)) Hørtes også veldig godt ut med hjemmelaget brød og hvitløkspate,nam. Kos deg i spabadet og på hyttetur! Hørtes deilig ut med et varmt bad..håpeer det hjelper på deg. God klem fra Ellen.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for sist(på malekurs:) fikk ikke helt med meg hvem du var da, meeeen men:):) muffinsene ser kjempegode ut!! I januar er madeira fint å reise til:):) kos deg på spa og hyttetur og alt du skal:)

  SvarSlett
 4. Nam nam! Så flink:-) ååå.. kos dere masse på Farris bad da.. Heldige!

  SvarSlett
 5. Nam nam! Så flink:-) ååå.. kos dere masse på Farris bad da.. Heldige!

  SvarSlett
 6. Så jo riktig så snaisen ut :)
  Syden....gu så heldig dere er :)

  Klæm

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails