fredag 21. oktober 2011

Et gammelt bilde med et spøkelse.

Tror du på spøkelse?
Dette bildet er tatt på begynnelsen av 60 tallet,for dere som er kjent på seljordshei nærmere bestemt Østtveiten.Den gamle damen på bildet er min oldemor.På dette stedet ble det ofte sett en dame som ikke hørte hjemme der,på bildet kan du se henne i stabburs døren.Mammaen  min har lånt meg bildet så jeg kan vise det til dere.Dette bildet ville de ikke ha på veggen,det ble gjemt i et album.Vi har skannet bildet,men det er ganske dårlig oppløsning på det.Vi har kikket på det med forstørrelsesglass,og forstørret det på pc.Damen har ikke ansikt,men når det blir forstørret er det et ansikt lenger ut i bildet,eller du ser tydelig munn,nese og øyne.Denne dagen var det kun fotografen,min oldemor og barna som var på gården.Sjokket var stort når dette bildet ble fremkalt,og damen i stabburet sto der.Så da får dere selv velge om dere vil tro på det.Jeg tror,og syns dette er kjempe spennende:

Ha en fin helg!!(det skal jeg)

Klemmer fra

11 kommentarer:

 1. Spennanes;)Æ trur, og ei natt for noen år siden våknet jeg med at det sto noen ved sengen min.

  Ha ei fin helg,med eller uten spøkelser:)

  Hanne=)

  SvarSlett
 2. Se her ja, det er mye rart som kan dukke opp på bilder. Men, spøkelser har vi rundt oss, tror jeg.
  Jeg har opplevd dem flere ganger og det er ikke så særlig gøy når man blir redd. Godt vi ikke har noen i huset... Håper jeg....

  Ha en fin helg, snupp!

  Stor klem til deg!

  :)

  SvarSlett
 3. Syns sånn er litt skummelt jeg, og det er vel først og fremst fordi jeg ikke helt klarer å la være å tro på det :-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 4. Creepy:) er mer mellom himmel og jord enn man skulle tro:) hadde og en opplevlse av at noen stod ved senga mi en natt i vinter.. Spennende å åpne for alternative tanker:) du hadde helt rett det var meg som satt over deg på kurset:) men tenkte ikke over atdet var deg og på å kommentere den trivelige bloggen din:) jeg har ikke kommet igang med maling hjemme enda, men bør vel hoppe i det!! Kanskje vi rett og slett skulle hatt et maletreff for at jeg skal få mot til å prøve meg uten proff hjelp:) GOOOD helg:)

  SvarSlett
 5. oi så spennende da! er det flere slike bilder?litt skummelt også!

  men du må ha en fin tur:) og kose deg!

  SvarSlett
 6. Jeg har skikkelig troa :)))))))) de finnes ! Det er så spennende :)
  Klem klem

  SvarSlett
 7. Jeg er ikke sikker på hva jeg ser, er det til venstre i døren? Minner om en dukke? Zoomet inn og så et fjes, off litt skummelt sånt syns jeg, men jeg tror jo på engler. Mamma så en engel som barn.
  God lørdag :)

  SvarSlett
 8. Iiiiik forstår hvorfor de ikke ville ha det bilde oppe.. Slik er skummelt. Hadde titt og ofte "besøk" i leil jeg bodde før, og det var ikke alltid like hyggelig.

  Gleder oss til å se dere i morgen =) Klem

  SvarSlett
 9. huff skummelt bilde, særlig siden jeg leste bloggen din rett før jeg gikk og la meg... tror det er langt mer enn vi ser til daglig rundt oss, føles helt naturlig, har jeg alltid syntes. Eneste jeg synes er litt merkelig på dette bildet er at ikke hunden har reagert...det er min erfaring at dyrene reagerer før oss.
  Ha en flott dag, uten for mange spøkelser ;)

  SvarSlett
 10. Jeg tror på sånt, og synes det er kjempespennende med åndeprogram og sånn på TVen også :) lykke til videre med bildet!

  SvarSlett
 11. Oi så morro! Jeg elsker slike ting... Har opplevd å sett mye rart selv... :)

  Ha en flott ny uke!

  Klemmer fra meg ❤

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails