lørdag 29. oktober 2011

Barskapet jeg ikke kan få ut av hodet!


Dette barskapet kan jeg ikke få ut av hodet!!!Har vært å kikket  på det flere ganger nå syns det er super sjarmerende.Litt tapet og maling hadde gjort underverker...Liker at det er et hjørneskap som ikke tar så mye plass,men har mye oppbevaring.Problemet mitt er at jeg ikke har plass til det her i stuen min nå,men prøver å vri hjernen..Må i tilfelle ommøblere litt her først.Skapet er i veldig godt stand,og koster 400 kr,tror det er en grei pris?Disse bildene tok jeg i fjor vinter med min Iphone.

Velkommen til Månestråle & Elisabeth S som nye følgere her på bloggen.

Ha en fin  helg alle sammen!!

Ønsker du og delta i min Give Away trykk HER

Klemmer fra

7 kommentarer:

 1. Det var en veldig grei pris for veldig flott skap! Jeg har selv gått rundt i dager og uker og ikke fått ting ut av hodet - hvor herlig ville ikke litt ekstra kvadratmeter vært?!

  :) Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. Knallfint skap.
  Løp og kjøp!!!

  SvarSlett
 3. Skapet er flott og prisen er ingenting å si på! Håper du finner plass til det :)
  Ha en fin lørdagskveld ;)

  SvarSlett
 4. Fint skap til en fin pris! Jeg har 3 forskjellige hjørneskap her i huset, hver til sitt formål på hhv barnerom, spisestue og gjesterom. Lykke til med hjernevridning, jeg skjønner du har veldig, veldig lyst på det!!

  Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett
 5. Hei snupp! :)

  Det er fint med slike skap. Ser for meg at det kunne blitt knall med litt maling og tapet.. Men, ser den med at man skal ha plass til det også... hihihi....

  Du får tenke litt mer, men den prisen var ikke så verst da, eller så kan slike dukke opp på loppis for en enda rimeligere penge! ;)

  Klem til deg!

  SvarSlett
 6. det barskapet er da bare lekkert:) Fint som det er , men hadde absolutt kledd litt maling og tapet også:)
  400 er ingen upris nei:)

  Fin søndag ønskes deg og dine:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Det var et kjempe fint skap, skjønner at du har falt for det. og prisen var det jo ikke noe å si på. Har selv et hjørneskap som du kanskje så, elsker det =)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails