tirsdag 11. oktober 2011

Enda en retro kjele.På søndag kom mamma med denne skjønne kjelen til meg.Har ikke peiling på hvor jeg skal få plass til den enda,men den skal få en plass tilslutt.Jeg elsker disse gamle kjelene,og syns de er koselige å ha blomster i.

Her er den 1 grad i dag,og rim på bil vinduene.Da er det en hel sjau og kle på seg selv og barn på morgenen.Når en først har gjort det noen ganger,og kommet inn i rutinene går det greit,men styrete den første tiden.Er som med den første snøen!jeg er ei pyse på veiene,men så kommer det seg etterhvert.

Her blir det ikke så mye hobbyer for tiden.Oktober til april er min tyngste tid med sykdommen min.Heldigvis har jeg mannen min hjemme,han har fått pappa permisjon ut året,for å hjelpe til med barna.Dette hjelper meg mye da han tar det tyngste.Mannen min tar morgen stellet og kveldstellet og jeg pakker nister og lager mat.

Dette skal ikke være en blogg om min sykdom,men informerer om at det til tider kan bli lite aktivitet her inne.Har en del uferdige prosjekter,men de tar tid så skal vise deg etterhvert som de blir ferdige.

Er mange kronisk syke der ute som blogger har jeg forstått,og som ønsker seg råd.Har fått en del mail om jeg ikke kan skrive litt om hvordan min hverdag som kronisk syk småbarnsmor er.Har prøvd å tenkt igjennom hva jeg skal skrive og hvordan det skal gjøres.Har lyst til at denne bloggen ikke skal handle om sykdom da jeg har det så mye rundt meg i min hverdag,bloggen er på en måte et fristed for meg der jeg kan fremstå som en frisk person.Jeg får tenke litt mer igjennom det!!

Cecilie Sundfær har gi vekk på sin blogg der du kan vinne to av hennes maleri,besøk henne HER

Velkommen til Siw som ny følger her på bloggen.

Ha en fin dag!!

6 kommentarer:

 1. Følg ditt hjerte, og hvis det føles "feil" å skrive om det her så gjør du ikke det.. Det som er kjekt med blogg er at man kan fremstå akkurat slik man vil fremstå. Om man vil være frisk, så er det lett å fremstå som en frisk. Det er det som gjør det morsomt med blogg, for her finnes det ingen grenser. Skulle ønske jeg kunne ta med deg til Thailand jeg, Linda. Det hadde vært fantastisk for deg, er jeg sikker på :-) Klem

  SvarSlett
 2. Du råder over din blogg, også kan du jo sende en mail til de som trenger råd og tips:) Hvis du har overskudd til det da?:)
  Ønsker deg virkelig alt godt, Linda, også så fint mannen din har fått permisjon:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Så herlig kjele - er også glad i sånne, passer perfekt som du sier til blomster og urter!

  Bloggen fungerer som et fristed for mange tror jeg, der man får fokuset over på det som er positivt og bra i hverdagen sin. For noen kan derimot kanskje bloggen fungere som en dagbok hvor man får tømt seg for litt frustrasjoner og tanker - så her må man bare følge hjertet sitt og gjøre det som fungerer best for DEG.

  En riktig god tirsdag og god uke videre til deg fra meg :)

  SvarSlett
 4. Jeg gruer meg også til å skal begynne å kjøre på glatte veier - den første tida er verst :-/

  Du - de der oppslagstavlehengerne du har laga - hva slags metalltråd brukte du til å lage 'snurrene' med?

  Sender deg en dose solskinn og varme - klem Siv

  SvarSlett
 5. Herlig kjele du har fått deg:) Gjør det som føles mest rett ut for deg. Bloggen er et fristed som vi kan bruke slik vi vil. Jeg har valgt å ikke skrive noe enda om mine kroniske sykdommer, jeg har rett og slett ikke krefter til det. Det er godt å vite at vi ikke er alene. Gode klemmer fra Ellen.

  SvarSlett
 6. Stilig kjele :) En sånn en har man alltids bruk for ;)
  Ha en flott kveld :)
  Klæm

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails