torsdag 20. oktober 2011

ღFarris Bad,en fantastisk dag for toღ


Bare inngangen på Farris bad er innbydende(til høyre).I baren (venstre) tok vi en kaffe etter varme bad,og før middag.Koselige flammer lyste mot oss fra dette fatet å ga oss en rolig og avslappende atmosfære.


Nydelig spekeskinke til forrett


Fantastisk biff til hoved rett


Perfekt Blåbær pai med kokos is til meg,diverse sjokolader med lime is til mannen min.Desserten hans måtte ha vært utrolig god for han snakket om den hele veien hjem:)


God stemning på bordet vårt.Mat bildene ble ikke så bra grunnet lite lys i lokalene,men bedre med god stemning enn bra bilder.....Poesi på veggen ute.Takk til min fantastiske søster som stilte opp og passet barna så vi kunne gjøre dette i dag.Vi har vært i varmebad,badstue,steam dusjer,og ikke minst den herlige grotten med + 40 grader i vannet.Vi var i spa avdelingen i 2,5 time,bare slappet av og koste oss. Jeg har veldig god effekt av dette på gikten min,og kroppen føles myk og god.Håper jeg kan ha effekt av dette i mange dager.Etterpå spiste vi en tre retters middag i restauranten på hotellet.På bildene ser du hva vi spiste.Dagen var perfekt,og maten like så.Vi var så mette og trøtte da vi kjørte hjem..Neste gang skal vi overnatte.Vi har planer om å få til en helg her to ganger i året.Viktig med litt alene tid når en er små barns foreldre.

Dette kan jeg anbefale videre..Denne dagen får max score fra oss begge.
Klemmer fra

6 kommentarer:

 1. Åååh dette hørtes jo bare så godt ut! Så bra at dere fikk en slik deilig dag! Jeg gleder meg på dine vegne og håper effekten av det varer!God klem Ellen

  SvarSlett
 2. Det ser ut og høres ut som dere hadde det helt flott. Nyt videre.

  SvarSlett
 3. Ikke noe misunnelig jeg - nei da.......;)
  Hærlig å kunne ta seg en sånn tur :) Og ikke minst viktig for forholdet :)
  Ha en fin dag :)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Høres helt herlig ut! Og så bra at du føler deg bedre etter varme bad etc.
  Lurt å få se en frihelg eller to i løpet av året, det gjorde vi alltid da barna var små. :)
  Ha en fin helg, kos deg på hytteturen :)
  Klem fra meg ;)

  SvarSlett
 5. Ja, der er det flott. deilig å kunne senke skuldrene og bare nyyyyte. Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 6. Skikkelig misunnelig... skulle ønske han hårete bikeren jeg har i kosten bare kunne kommet på noe slikt, og organisert oss avgårde, helt overraskende, og uten at jeg ante noe om det... Men det skal vel fryse over et visst sted først tenker jeg. *hmf*

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails