fredag 23. september 2011

Princess!Litt nytt i heimen.


Princess har nå kjøp 3 betal for 2 så disse lekre puten får pryde min nye Ektorp sofa.Problemet med å kjøpe nye møbler er at en må bytte ut så mye annet.Jeg tar litt å litt!!Kjøpte også denne lyse lilla duken til spisebordet.


Disse gardinene har jeg "siklet" på en stund,og nå var det 30 % på alle ferdig sydde gardiner.Kjøpte tre lengder til stuen.Kan ikke vise deg hele lengden fordi de er for lange til vinduet her,og jeg skal legge de opp i løpet av helgen.Gardinene,duken og putene er i samme serie,lys grå lin stoff med lilla skrift.Her har det meste rosa blitt byttet ut med lilla.Nå er det bare igjen å få malt to bord her,må prøve å få gjort det før vinteren kommer.


Denne sink kurven fra La maison skulle jeg ha blomster i ute på trappen,men enn så lenge får den pryde stue vinduet.Her skjer det ting for tiden.Hele inngangspartiet er revet,og det graves rundt huset her.Vi kjøpte et helt nytt hus i juli 2010, dessverre er det mange feil og mangler på dette huset,og nå blir dette rettet opp av utbygger.På utsiden her ser det nå ut som en byggeplass,men det blir bra tilslutt.Gleder meg til det hele er over,og vi får satt vårt preg på huset.Til våren skal vi lage blomsterbed,male huset, stein legge,bygge litt osv.
I kurven skal jeg ha litt lyng,og den skal få plass på trappen når den kommer opp igjen.

Nå skal jeg bake cup cake til kurset med Manuela i kveld,gleder meg som en unge.

Velkommen til Camilla Flatland som ny følger her på bloggen:)Gøy du vil følge meg!!Dette er min barndoms venninne,blir så glad når kjent folk leser bloggen min.


Jeg er med i en konkurranse inne hos Foreldremanualen om beste oppbevaring tips,og trenger din stemme.Om du liker mitt bidrag er jeg nr 1 du kan gi meg din stemme  HER
Konkurransen avsluttes 1 okt,og du kan stemme hver dag.


Gratulere til Svennegården som stakk av med seieren i Norges vakreste hjem:)

Ha en fin helg!!

På søndag trekker jeg to vinnere i min Give away,har du ikke meldt deg på kan du gjøre det HER


Klemmer fra

9 kommentarer:

 1. Hei Linda!:)

  Kjenner meg godt igjen med det der at nye møbler gjør at alt må byttes. I dag er det endelig bestilling av duk, brikker og servietter her. Pluss innkjøp av puter. Helst ville jeg kjøpt en masse annet også, siden vi skal ha innflytningsfest i helga, men jeg får vente litt med resten.
  Det er VELDIG gøy da! Men her er faktisk ulempen med å by i en storby - det er FOR MYE å velge mellom! :) Det tar jo ukesvis bare å få sjekket alle butikken men vil sjekke, og hele tiden får man tips om nye butikker man burde se i. Til slutt blir jeg jo veldig fornøyd, men researchen tar laaang tid. Dette er veldig uvant for meg, for jeg er vant med å bare kjøpe det første fine jeg finner. Men nå er det sånn at jeg har en veldig estetisk mann, som er mye mer shoppingtålmodig enn meg, så han skal hele tiden sjekke ut her og der. Så i dag skal jeg sjekke ut enda en butikk med duker som han har sett i, og SÅ tror jeg at jeg bestiller den duken jeg har tenkt - med mindre jeg finner noe enda finere i den butikken. Haha!
  Noe som er genialt er at man har 30 dager åpent kjøp, så jeg kjøper ting i alle fargene jeg vurderer,og tar med hjem for å se hva som passer best. Det er en fordel med storby - det er alltid kort til butikkene, så i dag skal jeg gå tilbake med 2 lampeskjermer, og 3 servietter i samme stoff og farger som jeg vurderer duk. :)
  Detta ble langt. Mye på hjertet i dag. ;)

  Ha en fantastisk helg!! :)

  Klem! :)

  SvarSlett
 2. Ps. gjett hvilket tema vi har på lørdag? ROSA! :) Jeg hadde trengt det kurset du skal på i dag, men lillesøstra til Terje kommer, med rosa konditorfarge i kofferten, og hun er veldig god på sånt, så det blir nok bra. Sent i går kveld laget Terje og jeg denne kaka, som søstra vant konkurranse i Kamille med! Anbefales! Enkel, rask, fin, god og ikke minst - ROSA! :)

  http://www.frokenaadalensverden.com/2011/01/dots-kake.html

  God helg en gang til. :) Hihi!

  SvarSlett
 3. Gøy at du fant nytte i oppskriften min på muffins. Lykke til på kurset i kveld, hva betaler du? Ser hun kommer til Bergen i oktober.

  Fine puter, gardiner og duk :)

  Kjedelig at det må utbedres rundt huset deres, men det blir nok bra til slutt.

  Ha en fin helg!
  Klemmings

  SvarSlett
 4. Kjempefine duker og puter du har kjøpt:D Har faktisk skaffet meg likedane duker som deg;) Og går og tenker på de samme gardinene med tilhørende pute;D haha

  Kos deg på bakekurs! Og ha en finfin helg:)

  SvarSlett
 5. TUSEN tuuusen takk for SUPER snille ord inne hos meg!!!
  SNILLE :)

  SvarSlett
 6. Lækkert!!
  Lurt å ta utskiftningene over tid, for da rekker ikke de andre i huset å legge merke til det ;)
  Klæm

  SvarSlett
 7. Tips til farge på kjøkkenveggene mine? Gråetellerannet, jeg testa gustaviansk blå, men det ble for råååsa for meg.

  Grå..karamell? Gulbrand Gråstein..øh. Kjempesøte barneklær foresten!

  SvarSlett
 8. Så mye fint du hadde handla inn. Var også innom Prinsess for å se etter puter, men fant ikke de rette for mine gardiner. Så får leite litt til. Som du sier når man gjør en endring så baller det gjerne på seg med andre endringer man også vil gjøre.

  Ønsker deg en super helg.

  Og kose deg på kurset =)

  SvarSlett
 9. Hei venn! Tusen takk for så fine ord og gratulasjon inne hos meg. ♥

  Ha en FIN helg!!
  Klemmeklem

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails