mandag 19. september 2011

Et flekk fjerning tips.


Jeg er Buzzador om du også vil bli det,og bli med å Buzze forskjellige produkter kan du melde deg på HER
Dette er gratis det eneste du må gjøre når dine gratis produkter kommer i posten er å sende en liten rapport,det er ikke tid krevende bare gøy.Det tok litt tid før det ble min tur til å Buzze,men nå har mine første produkt kommet.Jeg har fått alle produktene du ser på bildet,så nå prøver jeg ut de forskjellige typene av Vanish.


Her har jeg testet ut Vanish crystal white pulver i vaskemaskinen fikk ikke vekk gamle tran flekker,men noen andre flekker som jeg ikke har fått av tidligere.Det som var bra her var at tøyet faktisk ble hvitt igjen nå vasker jeg opp alt hvitt tøy jeg har,og det ble stor forskjell.Venstre er før vask og høyre er etter vask.


Disse klutene har jeg brukt på to barn,og de er ikke hvite lenger,men Vanish white fikk de hvite igjen, men her er også litt tran som ikke gikk bort (gamle tran flekker).Venstre er før bildet og høyre etter.


Venstre før vask høyre etter vask.Her ville jeg prøve Vanish White på bløt legging.Se hvor ren den ble uten vaskemaskin.Denne kluten ville jeg egentlig kaste,vimsemannen har brukt den til diverse gjøremål uten dørs.Resultate ser du selv...


Stekevottene mine fikk også en vask i maskinen med det samme pulveret...venstre før og høyre etter vask.
Den ene sprayen er til gulv tepper den skal testes ut i løpet av uken...


Super fornøyd med disse produktene så langt.Gamle flekker fikk jeg ikke like godt vekk,men de ble faktisk bedre enn de var..Har vasket opp alt hvitt tøy her,og de er blitt hvite igjen.Genialt!!

Ha en fin mandag!!

Klemmer fra

9 kommentarer:

 1. Arti! Jeg er også med på denne buzzen :) Jeg kommer nok alltid til å kjøpe vanish etter denne buzzingen!

  SvarSlett
 2. Artig å prøve ut vaskemidler!
  Nå har jeg også meldt meg på buzzen :) Jeg har prøvd vanish tidligere, nå ble jeg overbevist!
  God kveld til deg :)
  Klem ;)

  SvarSlett
 3. Nå minnet du meg på at det er en vanish-pakke som venter på meg også...Må se å få hentet den..

  SvarSlett
 4. Kanskje Vanish er tingen ja ;)
  Ser ut til at dere hadde en knallfin navnefest!! Nydelig barn og nydelig pynt/oppdekking :)
  Klæm

  SvarSlett
 5. Interessant, jeg sliter med flekker på kampsportpysjer. Begge storegutta trener Nanbudo, og buksene får alltid flekker fra bilene (!) av alle ting, på høst og vinter. De flekkene blir aldri borte. Jeg har prøvd ALT. Nå skal jeg jaggu vurdere å prøve igjen!

  SvarSlett
 6. Virket som Vanish er tingen, ja;)
  men hvordan bruker du de pulverene? Tilsetter du dem itillegg til vanlig vaskepulver? Eller istedet for vanlig vaskepulver?

  SvarSlett
 7. Hei Esther!!

  Når jeg bruker det i vaskemaskinene bruker jeg det i tillegg til vanlig vaskepulver.Vanish flytende legger jeg inni maskinen..

  Håper du ser dette,da jeg ikke kom inn på din blogg om du har en da:)

  Ha en fin dag!!

  Klemmer fra Linda

  SvarSlett
 8. Ok. Bare føler at når jeg tar det i tillegg til vaskepulver, så ser det ut som så mye såpe.. Og så skummer det så fælt :S jaja, jeg får prøve meg fram;) Takk for svar! :)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails