tirsdag 6. september 2011

Nye ting er laget av retro tapet!Med DIYHar det fortsatt gøy med denne tapeten jeg!!Nå nærmer det seg slutten på den,men litt får jeg ut av den enda.Denne gangen brukte jeg en gammel 50-60 talls ramme (Kjøpt på brukten 5 kr)Denne rammen manglet glasset sitt,men noe tenkte jeg å bruke den til.Lakket den hvit,limte inn en tapet bit og tvinnet rundt litt hyssing.Her kan du sette inn bilder,henge på smykker osv eller som meg bruke den til handlelisten.Planen var egentlig å lime på en tre klesklype til å henge handlelisten på,men rammen var litt liten til det.Ettersom jeg merker at det er tomt for ting i huset, skriver jeg det på en liste.Problemet er bare at denne listen til stadighet forsvinner,eller blir våt mens den ligger slengt på kjøkkenbenken.Dette problemet er nå løst!!Rammen pyntet opp på kjøkkenbenken,og den passer på handlelisten min,to fluer i et smekk.

På lørdag hadde jeg nabo jentene på mat her.Jeg dekket og pyntet langbordet her (Skal vise deg bordet senere).Lagde bordskånere/bordkort til alle gjestene.Klipte ut passe store rundinger (brukte passeren).Laminerte og skrev på navn med dymoen...Voila!! nye bordskånere og bordkort i ett.I sommer kjøpte jeg laminerings maskin på chlas olson tror den kostet 300 kr,den har jeg det skikkelig gøy med!kan anbefales i de tusen hjem:)

I morgen/dag skal vi egentlig til Ikea som jeg har gledet meg til i flere uker.Har fått lånt skap-henger som står klar her ute,og alt skulle egentlig være klart.Vimsemannen og barna er forkjøla,og den idiotiske leddgikten min har slått seg helt vrang.Med leddgikt er det ikke lett å planlegge ting langt frem i tid.Her blåser det "orkan";) regnet høljer ned,og været slår inn på min kropp.Vi håper på bedring i morgen tidelig så vi kommer oss avgårde.Vimsemannen har faktisk kjørt meg i rullestol inne på ikea før,da er det om å gjøre og komme seg til Ikea ha ha!!

Ha en fin onsdag alle sammen!!

Klemmer fra

7 kommentarer:

 1. Så smart med bordskånere som er laminert. Tror jeg må handle en lamineringsmaskin for det er egentlig ofte man trenger å laminere noe....eller burte gjort det. Ha en god onsdag.

  SvarSlett
 2. Hei snupp!

  Skal si du har fått mye ut av tapeten jeg sendte deg :) De bordskånerne var jo supre da. Har tenkt på å kjøpt laminieringsmaskin selv. Er smart med tegninger ungene har laget også, bilder osv... Hmm.... :)

  Ønsker deg en fin dag.. Nå stikker jeg på jobb - håper du er bedre og at dere får tatt turen til Ikea da :)

  KLEM

  SvarSlett
 3. Fin den ramma med oppheng og for noen bordskånere, slikt liker vi:) Håper du friskner til og kommer deg til Ikea nå da:)
  Fin dag til deg fra meg:) Klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Alt det lure du kommer på!! Jeg har også kjøpt meg lamineringsmaskin, men enda ikke kommet på å bruke den :( Regner med alt blir laminert når jeg først setter i gang ;)
  Flott kjøkken du har :)
  Krysser fingrene for at det blir Ikea-tur på dere :))
  KLæm

  SvarSlett
 5. Spennende å høre om Lisa Williams, jeg er ikke i tvil om at hun og flere med henne har denne evnen.

  Så fin og praktisk den rammen ble til huskelister etc. Lurt ;)

  Lamineringsmaskin er greit å ha, jeg bruker min til oppskrifter etc. Takk for ditt tips! :)

  Håper det snart blir Ikea-tur på deg :)

  Her regner det i bøtter og spann.
  Klem fra Linda :)

  SvarSlett
 6. Det e kjekt å leka seg med tapet ja, det e heilt sikkert :o)
  Så flink du e vennen!

  Håpa Ikeaturen gjekk itte planen i dag.
  Og så Lisa Williams da!? Vil tru det var ein opplevelse.

  SvarSlett
 7. Håper IKEA turen ble super! Og at du fikk alt du skal skulle ha. Her venter en ny tur i oktober =D wiii!

  Ramma og bordkort/skånere var jo super snart av deg. Du har jo bare et hode full og lure og smarte ider =D

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails