onsdag 28. september 2011

Lag ditt eget sitte underlag!Sitte underlag er noe en får bruk for nå fremover!!Gøy å ha et en har laget selv.Dette er kjempe godt og varmt.Legg opp 80 masker på rund pinne,og strikk i vei (rettmasker) til du er tom for garn,jeg brukte 4 nøster.Har glemt å notere meg navnet på garnet jeg brukte,men jeg spurte bare i butikken om et garn til dette formålet.Tovet det sammen med en olabukse på 60 grader i maskinen.

Lykke til om du vil prøve deg selv:)


Har høst pyntet litt ute her!Kurven hadde jeg fra før.Satte i litt lyng,og pyntet med gresskar ol som jeg kjøpte hos plantasjen.Er ikke så masse som skal til før en får litt høst stemning på verandaen.Her har sommeren kommet tilbake.Var sol og 20 grader her i går.Tidligere har jeg malt små ord på steiner,det er søt og rimelig pynt.

Nyt dagen!!

Klemmer fra

9 kommentarer:

 1. Sånne musematter gjør underverker for understellet :)) Jeg har et tilgjengelig stort sett hele tiden når jeg er ute :)
  Ha en flott dag :)
  Klæm

  SvarSlett
 2. Ja de varmer godt de hjemmestrikkede sitteunderlagene, ungene mine elskser de :o)
  Så herlig at dere har fått sommer igjen, 20 grader hørtes jo ikke så dumt ut
  Så flott og dekorativ utedekorasjon du har laget.
  Ha en fin onsdag :o)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg!

  Å det sitte underlaget ser kjempe varmt ut!! og nydelige høste oppsats! i disse dager er det travle dager! men titter innom deg så sant jeg får tid:)
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Fint sitteunderlag, kjøper sånne på julemesser jeg;) Nydelig høstoppsats ute, tenker på Minstevimsen når jeg ser gresskaret:) Ha en flott dag:)

  klem Trine.)

  SvarSlett
 5. Da vi var ute på tur på søndagen snakket vi om at vi måtte kjøpe oss små sitteunderlag, for å ha med oss på turer.. Hadde jeg kunne strikket, hadde jeg absolutt ordnet meg sitteunderlag selv, som du har gjort :)

  SvarSlett
 6. Ja, strikkede sitteunderlag (eller musematter som noen her skrev - herlig betegnelse hi hi ;) - er helt supre. Strikket til hele familien i ulike farger og mønstre og nå kan ingen krangle om hvilket som er deres...og alle er varme i fua ;) herlig høstpynt du har laget! Ha en flott høstkveld, klem Pamela

  SvarSlett
 7. Fine sitteputer. De luner sikkert godt. Bra ide. Ha en flott kveld

  SvarSlett
 8. Heisan du. Søte sitteunderlag :) Og koselig dekorasjon.
  Ha en fin fin kveld.
  :) Susanne

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails