søndag 4. september 2011

Nye hyller fra Home & Cottage på kjøkkenet.

På kjøkkenet vårt mangler det over skap over vasken.Det var slik da vi kjøpte huset.Det blir for liten plass til mine kjøkken ting,og jeg er stadig på jakt etter nye løsninger for oppbevaring.Disse hyllene fant jeg på H&C tidligere i sommer,men da jeg hadde bestemt meg for å ha to av disse var det tomt.På fredag hadde det kommet inn to igjen,og de ble mine.Hyllene er samme merket som skapet på nederste bildet.Onsdagen drar vi til Ikea,og da får jeg også kjøkken øya mi.Da kan jeg ikke klage på at jeg ikke har nok skap plass.

Hadde en kjempe koselig kveld i går men nabo jentene,men ble litt seint i natt (3 timers søvn).En trøtt vimse har stelt Anneli,og gitt henne mat!Venter bare på at hun skal bli trøtt så mor og datter kan sove litt igjen.Thord har vært hos tante snill i helgen,og kommer nok snart hjem.Prøve å få litt søvn før den tiden:)

Takk for alle gode ord dere legger igjen til meg!!

Nyt søndagen!

Klemmer fra

11 kommentarer:

 1. Så fine hyller! Likte hvordan alt er satt opp, og masse fine detaljer:)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Heeeeei vennen!
  Ja, nå prøve eg meg litt frampå igjen her inne i Blogglandia :o)

  Og tuuuuusner på takk for at me fekk komma te dåkke. Det e faktisk det finaste sommarminnet mitt. Kjenne eg rett og slett savna deg og sku ønska du budde nærmare...

  Knuseklem

  SvarSlett
 3. Så fine hyller du har fått deg :o)
  Heldig du er som skal på ikea, elsker den butikken. Har hørt at ikea skal komme til Tromsø nå, da får jeg bare tre timers kjøretur :o)))GLEDER meg stort.
  Koselig med venninnebesøk og sitte å skravle til langt på natt. Får håpe for din del at lille Anneli blir trett snart så mor får ta igjen litt tapt søvn :o
  Ønsker deg en herlig søndag
  Klem

  SvarSlett
 4. huff tre timer søvn ja.... håper du fikk sove litt til da! flotte hyller og kjempe fin skap!! ja det blir nok godt med mer skap plass når øya kommer på plass:) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. SÅÅÅÅÅÅÅ vakkert hos deg!

  ♥ AStrid

  SvarSlett
 6. Kjempefine kjøkkenhyller, og det skapet ditt er jeg helt forelsket i, ønsker meg et sånt jeg og, så det er bare å begynneå spare (eller sette det på kisten ;))

  Ville bare takke deg så masse for en veldig fin hilsen inne hos meg. Setter pris på omtanken!

  Klem!

  SvarSlett
 7. Stilig kjøkkenpynt du har :)) Det skapet kunne jeg også tenkt meg, men det er sikkert en halv meter for høyt i forhold til taket i Fjøset ;)
  Ha en flott søndag videre :)
  Klæm

  SvarSlett
 8. Kjemefine hyller!
  Du har det bare så fint på kjøkkenet:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 9. Er så koselig med sånne kjøkkenhyller!

  SvarSlett
 10. Så koselig du har det! Nydelig skap:) Kjempefint med hvitmalt tak:) Mange fine detaljer hos deg:) Klem Ellen.

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails