lørdag 17. september 2011

forberedelser til navn festen.


Her har jeg laget et vikleri.Tykk ståltråd fra europris ble brukt.Formet til bokstavene med hendene.Tenkte dette skulle stå på gavebordet hennes.


Rosa og prikkete servietter.Har festet en hyssing med en nål på baksiden av blomsten jeg sydde.Deretter ble blomsten knytt rundt servietten og bestikket.


Skreiv ut bildet av Anneli på papir og laminerte det.Disse skal brukes som bordbrikke og bordkort.Navnet skrev jeg på med dymoen.


Dette gamle fatet kjøpte jeg på brukten tidligere i år.Fatet har en nydelig blondekant,syns det er så søtt.Har pyntet det med rosa lys,små babyer (Kjøpt på panduro) og små blomster (kjøpt på nille).

Er vel ikke sjokk for noen at tema for denne navn festen er rosa og prikker.Hvite duker skal legges på langbordet og pyntes med disse tingene.Har kontroll på det meste her nå.Gjenstår litt vasking,og ut å kjøpe ferske blomster.Pynte bordet gjør jeg i kveld når barna har lagt seg..Lena (min bonus datter) er her i helgen,og hun er så flink til å hjelpe til.Lena er 14 år og en flink store søster,barna dilter etter henne her.I morgen er altså dagen,skal bli godt å få det unna.Da blir det ikke flere navnfester her i huset,neste år er Lena konfirmant,og etter det er det 12 år til neste konfirmasjon.

Da får jeg fortsette med mine forberedelser....


Jeg er med i en konkurranse inne hos Foreldremanualen om beste oppbevaring tips,og trenger din stemme.Om du liker mitt bidrag er jeg nr 4 og du kan gi meg din stemme HER

God helg til alle dere,og takk for alle gode ord dere legger igjen til meg.

Velkommen til Hanne som ny følger her på bloggen.

Klemmer fra

9 kommentarer:

 1. Du har vært dyktig både med ståltråden og resten av pynten du har valgt. Det blir kjempeflott.

  Lykke til.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så kult med ståltråden! Du pynter så fint, mange gode ideer å ta med seg herfra :) Lykke til med begivenheten, håper det blir en minnerik dag både for dere og for vesle nudelige gullet. Nå skal jeg inn og stemme på deg :) *♥*

  SvarSlett
 3. Kjempe fint og mange gode tips til min dåp :) alle tiders :)))

  SvarSlett
 4. dette blir flott. Artig med den ståltråden. Lykke til med alt. Stikk gjerne innom meg for å delta på min Give Away.
  Klem

  SvarSlett
 5. Du har masse fin pynt klar til navnefesten! Likte godt de bordbrikkene, en god ide :)
  Har stemt på ditt bidrag ;)
  Ha en fin lørdag, og ikke spring beina av deg i dag, da :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 6. Så koselig det blir på navnefesten!Håper du deler litt bilder med oss av det ferdige resultatet:)Kos deg med forberedelsene og pyntingen.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 7. So kreativ og flink du er!!!!
  Lykke til med navnefesten♥
  Og gooood helg:)
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 8. Jeg føler meg som Mrs Adams hver gang jeg kikker innom her.. Grattis med navnefest! :0) Det blir helt fantastisk flott!

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails