fredag 9. september 2011

Ikea kjøkken øy er på plass.
Her ser du litt av den nye sofaen og lampen i bakgrunnen.


Da har endelig kjøkken øya kommet på plass.Har bodd her over et år nå,og har ventet på å få et komplett kjøkken.Holder på å organisere i mine stappfulle skap,og nå skal det bli bra.Vi kjøpte et nøkkelklart nytt hus bare å flytte rett inn.Her inne var det en vegg uten skap,og vi syns det var litt lite innredning.Ønsket å bestille en kjøkken øy,hjørneskap og fire skap fra samme leverandøren som hadde levert innredningen.De kom å tegnet opp og ga oss et prisoverslag.Sjokket var stort når prisen ble over 40.000 kr.Det ble ikke aktuelt for oss!Løsningen ble å kjøpe et stort skap og to hyller fra Home & Cottage,og kjøkken øy fra ikea.Dette gjorde at vi mer enn halverte prisen.

Er veldig fornøyd med det nye kjøkkenet mitt!Som du ser er jeg ingen minimalist,syns det blir mer hjemmekoselig når en har en del personlige gjenstander rundt seg.

Blir ikke dyrskuen på oss i dag..Minstevimsa har feber,og vi er heller ikke i form.Kanskje en tur på søndag om formen blir bedre.Minstevimsen er der oppe med besta (min mamma) og koser seg.Han elsker karuseller (akkurat som mammaen sin) så han har det nok gøy.

God helg alle sammen med eller uten virus i hus!!

Klemmer fra

9 kommentarer:

 1. Så fint det ble :O)
  Ser dere har det samme skapet som oss fra Home & Cottage :O)

  Håper dere får til Dyrsku i løpet av helga! Skulle så gjerne vært der selv, men vi skal i bryllup så det blir helt topp det også :O)

  God helg til deg og dine og god bedring til minstejenta!

  Carinaklem

  SvarSlett
 2. Hei :)) så fint det ble :) gleder me til å se det og sofan live :)) gi bedrin til dere alle . Stor klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint :o)
  Enig med deg i at det er fint med personlighet i innredninga.
  (slik tolkar eg det du skriv)
  God helg!

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefin ღ Elsker også
  det store skapet ditt fra Home &
  Cottage ღ Ønsker deg og dine
  masse god bedring og ha en fin
  helg :) Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. Kjøkkenet er kjempefint da : )

  God helg og god bedring til dere : )

  SvarSlett
 6. Ble jo kjempe flott med den kjøkkenøya! Ble prikken over i'n. Og så deilig med enda mere plass til å stu ting inn, er det ikke rart man har aldri nok plass på kjøkkenet uansett hvor stort kjøkken man har.. hemmm. Gleder meg også til å se forandringene i stua.

  Du hadde stelt så fint i stand til jentekvelden din og så digg salat, er så godt!

  Masse go bedring til de syke, håper dere kommer dere i form kjapt og at det kanskje kan bli en tur på dyrskuen på søndag. Forsår at du gleda deg. Får heller ikke vært med i år helle. Med begge to alene noen dager, så blir det litt mye. Jaja, får vel ta det også til neste år ;)

  SvarSlett
 7. Så stilig med en sånn kjøkkenøy :) Snakker frampå med Handyman jeg også, men vi må nok bo oss inn litt til før vi evt kjøper :)
  Ha en fin kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 8. Jeg vil og ha ny sofa! Jeg forelsket meg i den store brune i skinn fra Home&Cottage for et par år siden. Men den er så dyr..

  Veldig koselig hus du har!

  SvarSlett
 9. Fiiint på kjøkkenet ditt! Liker så godt stilen din, skikkelig KOSELIG!! :)

  Tusen takk for navneforslag hos meg, det er gull verdt.

  God helg-klem fra Tove

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails