søndag 18. mars 2012

Trådsnelle stativet har fått en oppgradering.
Trådsnelle stativet ble kjøpt på loppis for flere år siden.Har lenge tenkt å malt det,men har ikke kommet i gang før nå.Nå prøver jeg å rydde litt opp inne på hobbyrommet mitt.Her inne er det helt kaos,og oppbevarings møblene er alle gamle og trenger litt maling.Den duse grønn fargen er brukt her også koden finner du i innlegget under her.

Nå er vi nesten ferdig med pakkingen.Blir spennende å se om vi får alt inn i bilen.Norefjell here we come!!!Blir deilig med en 4 dagers ferie med barna...Om det er trådløst nettverk der oppe kommer jeg til å blogge,men visst ikke blir det en blogg pause her i fra.

Minstevimsen gleder seg veldig til å stå på ski,og sove på hytte.Han sitter å fantaserer om at det er et eget lekerom på hytta,og der har de motorsykler,dumpere,gravemaskin,monstertruck osv han remser opp alt han ønsker seg hi hi.Har sagt at det ikke er leker på hytta,og det må vi ta med,men han fortsetter å drømme seg bort.Tror dette blir en fin tur med eller uten lekerom:)

Ha en fin søndag!!

Klemmer 

7 kommentarer:

 1. Heisan! Cool trådsnelle hylle. Gjør det ryddig og oversiktlig. Du er god med malekosten også. Du må virkelig ha mye energi (O: Synes du bestandig pusler med et eller annet (O: Ønsker dere en fin tur til Norefjell, og at gutten din kommer over lekerommet med alle kjøretøyene, som ikke finnes (O: Herlige unge (O: kos kos

  SvarSlett
 2. For et søtt lite stativ! Sånn ville jeg gjerne hatt ja ;). Ble fint med ny farge.
  Ønsker deg god tur til Norefjell. Deilig med litt fri.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Oi den ble vel fin!
  Skulle gjerne ha hatt en sånn, men spørs om det er noen vits med mine 3 trådsneller ;)

  Ha en finfin søndag!
  Signe

  PS: Tøff du er på håret på ditt nye profilbilde :)

  SvarSlett
 4. Så fin den ble:)
  Herlig med alt som kan holde orden, hihi:)
  Ha en fin fin søndag ♥

  SvarSlett
 5. Trådsnellehylla ble fin. Likte også utrolig godt skuffen som ble hylle, som du skrev om i forrige innlegg. Veldig kreativt!
  Mvh Bjørg

  SvarSlett
 6. Så fin den ble :-) Ser virkelig praktisk ut med en slik - skulle vel hatt jeg også ;-)

  Håper det var fint på hyttetur - lekerom eller ikke :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Den var super smart, og så fin den ble! Litt snelleorden hadde vært på plass hos meg også.. Skuffen med sneller er et kaos for tiden. Kanskje litt system kunne vært en god ide! ;)
  God tur på hytta!
  KLEM

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails