mandag 19. mars 2012

Norefjell!!!Vi er på plass..

Bilder fra spisestuen og peisen i stua.

Kom frem til hytta i går kveld.Fikk pakket ut,stelt barn og fikk gitt de litt mat.Hytta er kjempe fin ,og vi stor koser oss.Her er fire soverom,men vi tenkte bare å bruke to av de til oss.Koselig å ha barna på samme rom (tenkte vi) de lo å skravlet,selv om de ikke sovnet før 20.30 var livet herlig.Vi satt og leste hver vår bok,dusjet og tok badstue.En baileys og kaffe ble inntatt før vi var i seng rundt 24.00.Fortsatt var livet herlig,men klokka 02.00 i natt braste idyllen her oppe på fjellet,og det var ikke Norefjell sin skyld!!Det var disse to sin skyld.Våknet av at Thord ropte Anneli gråter,og hun gråt sine såre tårer.Da jeg kom inn på rommet satt hun å skalv i sengen,og var varm.Tok tempen og den var 39,5 grader.Ga henne en paracet,ny bleie og varm melk.Hun ble lagt da paraceten hadde fått virket,da hadde ikke storebror sovnet.
For å gjøre historien kort ble Thord tilslutt lagt i sengen til pappaen sin,jeg lå på sofaen og Anneli i vognen sin ved siden av meg.Vi sovnet vel en gang rundt 04.30.

Det skulle være barneseng på hytta men det var det jo selvfølgelig ikke,og vi tok ikke med reise sengen.Det ble laget en provisorisk seng til Anneli,som funket bra,men får se hva vi gjør i natt.Vi må ned til sentrum og handle litt for jeg som er mammaen som ikke "glemmer" noe hadde glemt pysjer til Anneli,og sengetrekk til barna,var faktisk et par ting til jeg hadde glemt.Selv om vi er trøtte her i dag,og jeg føler jeg har vært på grise fylla...Våknet vi til denne utsikten fra verandaen vår i dag,og da får en jo et ekstra gir og energi.Vi bor midt i slalåm bakken,og ser folk suser forbi.Fantastisk utsikt,nydelig vær og ikke minst blide barn her i dag.Norefjellhytta og restaurant er rett utenfor vår veranda.Kanskje vi tar turen innom der for litt suppe til lunsj.Har spist brødskiver og varm kakao på verandaen her i dag.

Denne dagen skal bli bra!!Ut i solen å sette seg på lading:)

Nyt dagen og ny uke!!

Klemmer fra 
I ferie modus.

4 kommentarer:

 1. Ååååååneiiiiii! SÅ TYPISK!!! Håper virkelig Anneli snart blir bedre. Det hørtes jo bare så bra ut utenom sykdommen. Tenker på dere.

  SvarSlett
 2. Så deilig det ser ut der, Linda:) Håper Anneli friskner til og at dere får flotte dager i fjellet:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Så fint dere ser ut til å ha det (foruten sykdommen da!) :)
  Jeg synes det er best å ha ungene på hvert sitt rom så sant det er mulig. Det blir roligere da, og de får sove i fred :)
  Ha det fint videre :)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Hei !!!
  Håper det er ok at jeg deler din blogg med mine brukere på www.byggfagkatalogen.no

  Ønsker jenta god bedring :o)
  Kos dere på fjellet :o)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails