tirsdag 20. mars 2012

Spa & Resort Norefjell

Nydelig interiør i resepsjonenNydelig lysekrone er det første som møter deg i hallen.

Utvalget i spa avdelingen!Stort utvalg av te,vann og nøtter.

Vi koser oss fortsatt her oppe på Norefjell.Gutta har spist frokost på verandaen i dag også,og vært på skitur.Vi jentene har vært her på hytta.Anneli har fortsatt 40 i feber så vi har holdt oss innendørs,og laget kjøttkake middag og hjemmelaget frukt cocktail til gutta kom hjem.Anneli sov i to timer så da satt jeg ute på verandaen med et blad og kaffe koppen,men jeg ble ikke like brun som gutta på tur.

Siden jeg hadde vært inne med syk Anneli i dag tok vimsemannen barna et par timer så mor fikk på spa.Ringte ned til spa hotellet og spurte om de hadde ledig aromaterapi i dag.En blid og hyggelig dame spurte om jeg kunne være der om 1 time (service altså),og jeg heiv meg rundt å dro.Timen var helt fantastisk!!!50 minutter med velvære passet utmerket i dag.Hotellet er noe av det stiligste jeg har sett,utrolig kult interiør som du kan se av  bildene over her (Jeg knipset i vei for å vise dere).Herlig herlig!!En gang skal jeg dra opp igjen,og overnatte der håper jeg...Ønske ønske!!

I morgen er det den siste hele dagen vi har her oppe,og torsdag går turen hjem igjen.Satser på at lille prinsesse er frisk i morgen så vi kan være litt ute.

Ha en fin kveld!!!

Klemmer fra

7 kommentarer:

 1. Så herlig det ser ut...nyt d og kos deg masse : )

  finfin kveld videre og fingrene krysset for frisk snuppe : )

  SvarSlett
 2. Det ser ut som en utrolig fin fjelltur!
  Mannen min tilbringte 5 dagers jobbeuker (savner ikke...) der for noen år siden da han var med og malte hottelet ved bygging så har kun hørt om hvor fint det er der, nå får jeg se bilder av hvor flott det er;)
  Kos dere!

  Ha en finfin tirsdagskveld!

  SvarSlett
 3. Spa er bare helt skjønt!!
  God bedring til den lille jenta, og håper dere får være ute i morgen - Krysser fingrene for det her nå ;)
  Nyt resten av ferien!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Fantastisk med spa og godt vær! Kos dere videre på turen:D

  SvarSlett
 5. Så deilig og velfortjent :)
  Kos dere videre :)

  SvarSlett
 6. Oi, dette så fantastisk ut! :) Jeg flyr fra det ene til det andre om dagen, så rekker jo verken å blogge eller følge med på blogger, men mått innom en liten tur nå. Kos deg videre! :)

  SvarSlett
 7. Vakkert! Dette gir jo en real luksusfølelse i både blikk og sinn. Håper spafølelsen sitter lenge i kroppen. Det er jo så deilig! :)

  (-også må du ha meg i minnet om du plutselig skulle bestemme deg for å kvitte deg med krydderholderen din. Finner den ikke noe sted på nett, så din er i faresonen.. ;P )

  Kos dere fortsatt masse! :)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails