fredag 30. mars 2012

Nordisk tre fra Jotun


Før jeg startet så det slik ut,ubehandlet nytt gulv.


Første strøk brukte rulle


Andre strøk brukte pensel.

I går tok mannen min andre strøket på terrassen med pensel,og nå ble det endelig bra.Terrassen er ny og ubehandlet derfor har vi lagt to strøk.Da er det ut å få tak i mer beis,og sette i gang med inngangs partiet.

Beisen er Nordisk tre fra Jotun.

I dag kommer storesøster Lena (min bonusdatter) på besøk,og hun blir til mandag.Gleder meg til å se henne igjen.Skal kose oss i helgen alle sammen,tror det blir taco her i dag.Ellers skal vimsemannen til byen å hente den nye sengen vi har kjøpt til minstevimsen.Han skal få stor seng,har kjøpt den brukt,men den er like fin som ny da den nesten ikke er brukt.

Ønsker deg en fin helg!!

Klem

6 kommentarer:

 1. Dette ble kjempefint... Likte fargen veldig godt =)


  Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

  ha en fin fredag

  Kerstin

  SvarSlett
 2. Terrassen ble fin, Linda:) Nydelig farge:)
  Kos dere med storesøster og taco:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Heisann :) heldig dere som kan beise-... her råtne vel terassen bort. Nå har jeg pakket inn potten...og rosa bambi.. det var det du ville ha ? Har egentelig ventelister på de bambi men jeg ga deg den jeg brukte som "utstilling" . Vet du.... potten er mye finere i virkligheten.... den har nemelig roser inni også. Tok bilder av den med iphone så om du kan gi meg mobilnr så kan jeg sende deg bildet. Og send meg mail med adresse og navn ? Er du på fb ? send på allofirina@gmail.com Klemmer fra regnfulle trøndelag... eller det har snødd i dag :)

  SvarSlett
 4. Terassen ble fin. Fine fargen. Takk for tips. Her skal vi bytte alle terassebord samt bygge på terasse. Kansje det blir den fargen??hmm

  God helg.

  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempeflott farge!

  Bare innom for å ønske deg og dine en fantastisk påske :)

  Vi har tjuvstartet og ser frem til hyttepåske ved sjøen :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Den var jammen fin :) Jeg har snekkret blomsterkasser som jeg skal beise..og denne fargen var jo helt nydelig.

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails