onsdag 31. august 2011

Soverommet vårt begynner å ta form!

Den gamle vaskevanns stolen passer på mine bryllups sko.


Dette er fortsettelsen på innlegget fra i går.Jeg har lacket de gamle pynte tingene mine,og rammer for å få litt mer farger inn på soverommet.Her går det i lys lilla sammen med det hvite som var fra før.Kjøpte nye lilla gardiner og krepp sengetøy på princess.Krepp senge tøy er min favoritt syns det virker som det er rent så lenge.Nå har jeg tatt frem vinter dynen min (dun) og den passer perfekt til krepp.Vimsemannen bruker sommer dyne hele året,og gjør sengen ubloggbar hi hi!!(men viser dere får det)

Vi har ikke et ekstra rom i huset til å sette fra oss ting så soverommet må oppbevare trenings apparatene (klarte ikke flytte på romaskinen så den måtte bli med på bildet)Disse apparatene står egentlig bare til pynt eller rettere sagt i veien.Er vel kanskje noen som kjenner seg igjen i det?

Den andre siden av soverommet som ikke er avbildet er det en hel lang vegg med skap,det er også et vindu til.Jeg kjøpte gardiner til ett vindu isteden for to,og har har fått tak i et sett til i dag!
derfor er ikke denne siden med på bildet.

Den veggen ved sengen som står naken skal jeg lage en bilde vegg på.Her skal jeg ha rammene jeg har samlet den siste tiden rundt på forskjellige brukt butikker.Nye og gamle rammer noen hvite og andre lilla skal settes sammen.Skal vise dere når jeg blir ferdig en gang:)

Nyt onsdag!!

Jeg holder på med helge vasken, og får fortsette!!

Klemmer fra

7 kommentarer:

 1. fint soverom:)

  Ha en fin ettermiddag:)

  SvarSlett
 2. Luftig og lekkert:) Ha en god kveld. Klem Ellen.

  SvarSlett
 3. Så fint du har fått det:) har litt lilla på soverommet vårt også, og det er en herlig farge å ha der..rolig og fiiin<3 Har ikke klart å riste av meg inspirsjonsbildet ditt fra soverommet med det vinduet over senga..og drømmer om å få et hengt opp. Lurer på hav kjæresten vil synes om det;) hehe

  SvarSlett
 4. Soverommet ser fint og lekkert ut! Ble fint med de lilla innslagene :)
  Du må ta helgevasken over langs pga leddgikten?
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Linda :)

  SvarSlett
 5. Heia.
  Så lyst og lekkert det ble. Nydelig lilla farge du har brukt.
  Helgevask nå. Er du på forskudd eller etterskudd? hi hi hi Jeg er alltid på etterskudd, men føler jeg ligger godt foran skjema hvis jeg begynner på en onsdag :)
  Ha en ren kveld
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fint det er!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 7. Stilig soverom :)
  Og hvem er det som ikke har et ubrukt treningsapparat som står til lagring ett eller annet sted??? (he he ;))
  Ha en flott kveld :)
  Klæm Guri

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails