tirsdag 2. august 2011

Har arvet et koppstell i porselen.Dette koppstellet har minstevimsa Anneli arvet fra besta.Dette fikk mammaen min til sin 4 års dag i 1961.Jeg og min søster lekte masse med det.Vi hadde mange te selskap og serverte bestemor sine deilige  kaker.Bestemor hadde et spiskammers der det sto en jernbøtte full av hjemmelagde kjøttkaker som lå i lake.Her hentet vi kjøttkaker på gaffel,og serverte hverandre..Herlige barndoms minner kan nesten kjenne lukten av de kjøttkakene når jeg ser dette serviset.Nå er det mine barn sin tur til å leke med det,og skape sine barndoms minner.Noen deler mangler,og noen hanker mangler,men ellers ser det ganske fint ut. Serviset er i fargene blått og hvitt,og har et kinesisk/japansk mønster.Skriv gjerne her om noen vet noe mer om det.


I går fortalte jeg dere om den nye kompisen til minstevimsen Thord.Han er så glad i denne hagenissen (kjøpt hos søstrene Grene)Måtte jo vise dere et bildet av den,søt ikke sant?I dag satt nissen ved siden av han å ble foret med youghert.Nissen får kyss og klem hele dagen,og har sett på barnetv ved siden av han i stolen.Nå ligger begge og sover søtt i den gamle skyve sengen.Nydelige!!

Minstevimsen har sin første dag i barnehagen i morgen,han gleder seg så mye at det var vanskelig å sovne i kveld.

Jeg og vimsemannen har vasket huset i dag,så nå er det klart for besøk fra Namaste.På torsdag får vi besøk av søte namaste med bloggen Kreativ <3 Impulsiv.Gleder meg veldig og er også veldig spent.Har blogget med henne i 1 år nå,og blir gøy å endelig treffe henne.

Ønsker dere alle en fin uke;)

Klemmer fra

4 kommentarer:

 1. Kjempesøt hagenisse :) Man vet aldri hva de små englene faller for og vil ha sammen med seg i senga ;)
  Koppesettet var bare ûberkult :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 2. Så morsomt med hagenissen som er blitt bestevenn :D Kan tenke meg det er en spent barnehagegutt ja, blir sikkert gøy med barnehagen :) Jeg vet ikke noe om koppestellet dessverre, men utrolig skjønt er det, og ekstra hyggelig når det er slike gode barndomsminner knyttet til. *♥*

  SvarSlett
 3. kjempefint servise:) Så koselig med sånne arvestykker. Når det ligger så mye sjel igjen i tingene<3
  Og for en heeerlig liten nisse! Ler godt av minsten din som elsker denne. er jo bare supersøtt!:D

  SvarSlett
 4. Det serviset er jo bare helt fantastisk!!! Du kan jo bruke det selv, og servere bare småkaker og espresso? :D

  Husker Gustav fikk ett sånt "trappetroll" i Italia, altså en sånn spiralting, som man slipper ned ett trappetrinn, også "går" den ned selv. Det sov han med! Hihi:)

  Klem:)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails