onsdag 9. mai 2012

Hagen & malt veranda.


Knopper på det japanske kirsebær treet snart kommer det små rosa blomster.


Under treet vokser røde og hvite tulipaner.


Dette rakk jeg før regnet begynte å hølje ned her.Veggen har fått tre strøk og innsiden og utsiden av rekkverket har fått to strøk.Som du ser er det mye jobb igjen!Nesten hele huset er malt et strøk,men må ha et eller to strøk til.Blir ikke arbeidsledig her i sommer.

Vi kjøpte huset helt nytt,og har bodd her i 2 år til sommeren.Grunnet til at tomten ikke er planert ut og huset er malt er en lang historie som jeg skal gjøre kort.Da vi flyttet inn fant vi en del feil på huset,og en takstmann ble kontaktet.Huset ble taksert med feil og mangler til kr 600.000 så her var mye feil.Veien har vært lang,men nå har tidligere huseiere utbedret alle feil,og huset er veldig bra.Nå kan vi endelig styre og ordne som vi vil her!!
I mars i  år ble de ferdige med å rette opp i alle feil.I høst ble verandaen og inngangspartiet revet,og det ble gravd og drenert rundt hele huset.En stor jobb ble gjort,og vi har levd på en arbeidsplass.Med folk ut og inn maskiner som bråker osv.Er så glad at ting begynner å bli i orden her.

Skal vise dere før og etter bilder av huset senere.

Nyt onsdagen!!

Klem

2 kommentarer:

  1. Kan tenke meg at det har vært en slitsom tid. Men som du sier nå er det i orden og dere kan nyte. Syns det blir veldig fint når dere maler huset og verandaen. Ha en flott onsdag

    SvarSlett
  2. Så deilig det skal bli for dere å få hagen, huset og plena i orden :)
    Lykke til med resten av arbeidet :)
    Klæm

    SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails