fredag 9. desember 2011

Små skatter fra freetexi går var jeg innom freetex en tur,og jammen fant jeg ikke noe denne gangen også.En rød liten sjarmerende gyngestol.Dette har blitt nissens nye sitte plass, nå sitter han og koser seg å tenker på den store jobben som venter han.Gyngestolen fikk jeg for 10 kr.


Denne søte nisse sleden i plastikk ble også med hjem for 10 kr.Minstevimsen har nå fått denne hengt opp på veggen sin.Vanskelig å ta bilder der inne så det ble et bilde med og et uten blitz.

I dag skal jeg og minstevimsen bake pepperkaker, han virrer rundt her og lurer på om mamma snart er ferdig med kaffen så vi kan begynne å bake.I dag blir det fri fra barnehagen for å bake med mammaen sin.I helgen har vi barne fri begge barna skal til besta i Bø (snille mammaen min).Skal prøve å få unna litt ting til jul kanskje bli ferdig med julegavene.Lørdagen skal vi på julebord igjen.

Var så koselig på førjuls kaffe i barnehagen i går.Minstevimsen viste stolt frem arbeids plassen sin for oss,besta og bess.Det ble servert middag,kaffe og kake.Lodd og ting barna hadde laget ble solgt til inntekt for et barnehjem.Jeg ble stolt og rørt over minstevimsen sine skjønne kreasjoner,og kjøpte alt han hadde laget hi hi.

Her har det plutselig godt fra -12 til +4 grader snøen smelter,og det er speil blankt på veiene.Nå regner det også så snøen er nok vekk i løpet av dagen.

Ha en fin helg alle sammen!!

Klemmer fra

Ha en fin helg!!

6 kommentarer:

 1. Fin julepynt du har kjøpt!
  Her er det også blitt mildere, snøen er nesten vekke..men is og kjempeglatt på fortauene.
  Jeg har akkurat laget en kake til i morgen, vi blir 12 stk som da skal på teateret - med mat og kake etterpå.
  Ønsker deg en koselig helg :-)
  Juleklem fra Linda

  SvarSlett
 2. Koselig julepynt du har kjøpt på fretex:) Jeg er skikkelig fan av fretex:) Kjekt med gjenbruk:) Ønsker deg en god bake dag med minstevimsen:) Klem Ellen.

  SvarSlett
 3. Jeg bar elsker Fretex:D Finner alltid noe fint der:)

  Kos dere masse med pepperkaker! Gleder meg til vi skal bake<3 Og kos dere i helgen også..skal også prøve å bli ferdig med julegavene:)


  KlemKlem

  SvarSlett
 4. Kjempefin gyngestol :)
  Lykke til på kakebakedagen :))
  KLÆM

  SvarSlett
 5. Sånn gyngestol har jeg også ;)

  SvarSlett
 6. Den gyngestolen var heeelt skjønn!! Sånn vil jeg ha også!!! Du har gjort to skikkelige kupp!! Hvis noengang jeg får barn kommer nok jeg og til å kjøpe alt ungen min lager, hehe :)

  God helg til deg og dine :)

  Klem :O)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails