lørdag 10. desember 2011

Pepperkake UFO!!

I går lagde jeg og minstevimsen pepperkaker.Han hadde fått ny kjevle og stor koste seg.Deigen ble i år kjøpt ferdig på rema 1000 enkelt og greit,og gode ble de også.I begynnelsen syns han det var gøy å bruke formene,men etterhvert var det mer gøy å forme sine egne ting,og ikke minst spise deig.På det øverste bildet kan du se Thord sin egen kreasjon pepperkake romskip som han kalte det.

Begge barna ble kjørt til besta i Bø i går.Da vi kom hadde hun klar middag til oss,svinesteik som hun hadde langstekt i ovnen siden i går.Det er ikke tull en gang den var så mør at den smelta på tunga,og med en himmelsk god saus!!Vi stor koste oss.I dag skal vi på julebord igjen,men først til byen og bli ferdig med jule gavene.

Nyt lørdagen!!

Velkommen til Bøllemamma som ny følger her på bloggen.

Klemmer fra

3 kommentarer:

 1. Selvkomponerte pepperkaker er de aller beste - og det er som oftest ikke fantasien det står på hos disse minste bakerne ;)
  Ha en fin lørdagskveld :)
  KLæm

  SvarSlett
 2. Hei og hå! Sjekk han som storkoser seg med sine egne pepperkakeutfordringer da!! (O: Herlig med kreative unger som velger sin egen vri. La det få vokse!!!!Og takk for tips med *bestas* måte å steke steken på. Den utgaven har jeg aldri hørt om. Men nå skal det prøves. Må finne oppskriften på nettet først, siden du ikke skrev opp hemmeligheten (O: En får så mange tips i disse bloggene at en bare kan boltre seg, til den store gullemedalje (O:
  Ønsker dere en fortsatt trivelig adventstid (O: Kos kos

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails