lørdag 17. desember 2011

Nærmer seg jul:)
En uke igjen til julaften.Jeg gleder meg som en unge til god mat og pakker.Ekstra gøy blir det i år med minstevimsen.Han gleder seg veldig,og har sagt hva han ønsker seg,og gleder seg til nissen kommer.Han ønsker seg robot,parkeringshus,biler og lego som de fleste andre tre åringer tenker jeg.Vi har selvfølgelig kjøpt det meste av det han har på ønskelisten.Gleder meg til å se ansiktet hans når pakkene blir åpnet,og ikke minst hvordan han reagerer på å møte nissen for første gang.I år skal vi feire sammen med mamma og hennes samboer i Bø.

Minstevimsen ble hentet av tante snill i dag.De skal på skogs tur og spise pinnebrød og godteri.I morgen skal de i bade parken.Her blir det en stille og rolig helg etter to julebords helger.Minstevimsa er forkjøla så hun får godt stell her i dag.Har tatt opp kling fra fryseren og kaffen er klar venter besøk av pappa og Nina.

Var hos tannlegen i en time i går,og borret et stort hull.Alt gikk bra stolt av meg selv,for jeg har tannlege skrekk delux.Stemmer for full narkose ved tannlegebesøk.

Ha en fin lørdag!!

Klemmer fra 

6 kommentarer:

 1. Det er ekstra artig med jul når man har små barn :-) Jeg gleder meg også veldig til jul - ha fri og ha skikkelig tid til å kose meg med mine kjære :-D Så fint at det gikk bra til tannlegen :-))

  Ha ei fin helg - klem Siv

  SvarSlett
 2. Så fint du har pyntet!
  Jeg merker at jeg gleder meg litt ekstra til jul nå som vi er blitt forelre - selv om lille persille er så liten enda at han ikke forstår noenting :) Ha en riktig fin helg!

  Klem,
  Maria.

  SvarSlett
 3. Veldig koselig pynt! Jeg gleder meg også som en unge til jul!

  Klem fra Elisabeth.

  SvarSlett
 4. Gleder meg også stort til julaften, men mest pga maten :o)
  Er også fan av narkose hos tannlegen, spesielt når man skal rotfylle. Men som regel går det jo kempebra. 1/2 time så er man jo ute der i fra :o)
  Ha en fi dag
  Klem :o)

  SvarSlett
 5. Iiiiik, bare en uke igjen! Ha en finfin helg.

  SvarSlett
 6. Så koselig pynt du har :)

  Gleder meg til julekvelden jeg også nå, blir så kos både for stor og liten :)

  Ha en fin helg videre :)

  Klem fra Fru Haugen Klingen

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails