torsdag 16. mai 2013

Pesto Brød/snurrer



Her om dagen lagde jeg pesto snurrer.De er gode til pasta,salat,gryter og supper.
Har du lyst til å prøve kommer oppskrift her.

Pestobrød:

3 dl varmt vann (41grader)
1 pk tørr gjær
1 ss olje
1 ts sukker
1 ts salt
Mel til ønsket konsistens på deig.

Sett til heving i ca 1 time.Kjevle ut deigen,og smør på pesto (godt med tørket tomat og 
mozarella også).Rull sammen og del i biter (Gjør det samme som når du lager skillingsboller).
Strø over litt raspet ost på toppen,og sett til heving ca 30 minutt.
Stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 20 minutt.
Avkjøl brødene på rist.

Vil du prøve urtesmør bollene mine finner du oppskrift HER

Lykke til!

Velkommen til Anjos Fofos som ny følger her på bloggen.

Ha en fin 16 mai!

Klem

1 kommentar:

  1. Nam :) De så virkelig gode ut, men eg har alltid vært så usikker på pesto.Har aldri smakt det før, og er vel litt pyse som ikke tørr og prøve hehe :)
    Ønsker deg en god pinsehelg :)

    SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails