mandag 9. april 2012

Hytta vår.


Påskeaften tilbragte vi på hytta til mamma.Det første som møtte oss var påsketreet mamma hadde pyntet.I bakgrunnen av treet ser du vannet og bryggen.Dette er paradis på jord.


Her er hytta med det norske flagget som vaier i vinden.En gammel brakke har blitt renovert,og gjort om til anneks.Her sover vi og har liksom vår egen lille hytte der ute.


Var så mørkt inne i hytta så ikke lett å ta bilder,men tok noen få inne på kjøkkenet.En gammel hylle og kjøkken vinduet kledd med smårutete gardiner gjør hytte følelsen fullkommen.Fra vinduet ser du ut på vannet!Dette er en liten tjønn,og her blir det opp mot 28 varmegrader i vannet på sommeren.Gleder meg til late sommer dager her ute.

Nå er vi klar for hverdag igjen her.Thord maser om barnehagen og lengter etter både voksne og barn.Skapene her begynner å bli tomme,og vi må på butikken.Først skal den siste påskedagen nytes.På onsdag skal jeg til fotograf med barna tenkte å klargjøre litt til det i dag.

Ha en fin 2 påskedag!

Klemmer fra

10 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig hytte, en ordentlig hyttefølelse :) Flott påsketre mamman din hadde pyntet da :) Kjenner det skal bli godt å komme seg tilbake til hverdagen igjen ja, både for store og små :) Ha en fantastisk 2.påskedag. Stor klem fra Fru Haugen Klingen

  SvarSlett
 2. Så herlig! kunne ønske jeg hadde hatt en hytte å rømme til=) om vi skal rømme bort så må vi ta med oss hytten hehe (camping vogn hehe) Nyt den siste dagen! Klem fra yvonne

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Det ser utrolig koselig ut! Skjønner godt at dere koser dere her☺ Nyt 2. påskedag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 4. Så koselig med hyttetur!! Det er herlig med et avbrekk i hverdagen :) Så spennende med fotografering av barna da! Lykke til!

  SvarSlett
 5. SÅ herlig ei hytte! Forstår godt at dere nyter dagene der:)
  Ha en deilig mandag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Så koselig hytte :D Jeg å ønsker meg egen hytte en gang i tiden, en plass der man kan koble av og gå mange herlige turer :)
  Stor klem

  SvarSlett
 7. Så koselig hytte, litt sånn jeg forbinder med ei ordentlig "go" hytte:)

  SvarSlett
 8. Dette så jammen meg ut som paradis på jord ja :) Deilig med en slik familie-slappe av-koseplass ;)
  Klæm

  SvarSlett
 9. Ååå så koselig!! Kjempefine bilder :) Vi har hytte selv, og vi eeelkser å være der allemann :) Så skjønner dere godt :)

  ha en fin 2.påskedag videre :)

  SvarSlett
 10. det så veldig flott og hyggelig ut på hytta. Vi har hytte og er der så ofte vi kan. Ha en flott aften

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails