mandag 9. april 2012

Fersk presset juice fra små barnehender.En stolt gutt som lager appelsin juice til kveldsmaten.Dette er en aktivitet han digger,og det gjøres et par ganger i uken.Han er tre år,og klare selv alderen.Blir så stolt når han mestrer nye ting,og kan hjelpe mammaen sin på kjøkkenet.Dette har vært en slitsom inne dag!!Uvær ute og leddgikt kroppen har ikke vært på topp.Det ble inne dag,og vi prøvde å finne på ting,men barna ble leie,og det fikk de vist til gangs....Thord gleder seg til barnehagen i morgen,og det gjør jammen jeg også hi hi!!(det er vel lov det)---

Tre store appelsiner ble et glass på oss tre...Små barnehender = Ny presset appelsin juice.

I morgen skal jeg vise deg en ny skatt som ble med hjem fra hytta.Snille mammaen min hadde noe på lur til meg denne gangen også.

Denne uken blir det rydding i klesskap og klargjøring av likningen min.

Takk for alle søte ord dere legger igjen til meg,og så gøy at det har kommet så mange nye følgere her den siste tiden.

Ha en fin ny hverdags uke!!

Klemmer

2 kommentarer:

  1. fersk presset appelsinjuice er noe av det beste som fins! Herlig med 3åringer som vil gjøre alt selv! Her ei selv og det er stas når hun når nye mål ;)

    Ha ei fin uke!
    Klem

    SvarSlett
  2. så herlig!! nypresset juice er jo kjempe godt!! Kanskje han blir kokk ;)hehe jeg ser det på min eldste gutt at han synes det er veldig kjekt å klare å mestre nye ting! og særlig når han får hjelpe til med voksen ting=)=) hehe Ha en strålende dag! Klem fra Yvonne.

    SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails