fredag 3. februar 2012

Fristelser som endte opp dårlig!


Kyllingsalat


Kakao med sjokoladesaus og marchmallows


Her om dagen var jeg og nabojentene på et lite bloggtreff.Vi har alltid med oss de minste barna når vi møtes på cafe,men denne gangen var de hjemme med pappaene sine.Vi skulle kose oss skikkelig denne gangen helt uten barn.Bildene over viser den deilige maten og desserten jeg spiste,smakte nydelig.Alle sammen hadde kyllingsalat,men desserten var forskjellig.Skravla gikk i ett og vi storkoste oss.Mot slutten fikk jeg så mage krampe at det eneste jeg tenkte på var å komme meg hjem.Sa ingenting til de andre om mage vondtene,og satte meg i bilen,og dro hjem.Da jeg kom hjem ble mageknipen enda værre,var kvalm og kastet opp.Tenkte ikke over at det kunne være maten før den ene naboen ringte meg og lurte på om jeg var syk.Enden på visa var at vi alle tre ble syke så da var det nok noe galt med kylling salaten på Tullis.

Nå er vi friske og raske igjen,men tror ikke det blir kyllingsalat (min favoritt) på neste Tullis besøk.

Her er det 18 blå i dag,og varmepumpen går for fult.Skal kose meg inne med litt husarbeid og fyre i ovnen.Vesle jenta har sovet ute i vognen på dagtid siden hun ble født.Nå er det for kaldt for henne å ligge ute,og formiddags luren må være i sengen.Hun er et vanedyr og nekter og sove i sengen.Skal gjøre et nytt forsøk i dag,men har dere et tips tar jeg gledelig i mot.

Følg meg gjerne på Facebook HER

Fin helg til dere alle!!

Klemmer fra

4 kommentarer:

 1. Sett opp vinduet på soverommet og trill inn vogna ; ) nesten som å sove ute, bare litt mer passelig temperatur...vi har vært plaga med så mye vind at storesnuppa måtte sove i vaskekjelleren noen dager. Gikk så d suste d her. Lykke til med sovingen og god helg!

  SvarSlett
 2. Så fælt å bli matforgifta, skjønner godt du ikke vil spise kyllingsalat på Tullis flere ganger:)
  Er enig med lenapena, trill inn vogna og sett henne på soverommet med åpent vindu:)
  Kos deg i kulda:)

  God helg fra Trine:) klem

  SvarSlett
 3. Huffa!! Stakkars deg og dere.. Tar en stund før kylling frister etter det..

  Nyt innelivet i kulda. Trekker kaldt rundt vinduene på jobben! Må nok få opp noen lunende gardiner snart :)

  God helg-klem

  SvarSlett
 4. Så kjedelig å bli syk av maten da :-(

  Du kan jo prøve å ta med vogna inn - det hendte det seg at jeg gjorde :-D Satte den på soverommet med åpent vindu, og så fikk tøtta sove i vogna si :-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails