Lag et sukkerbrød med en oppskrift du føler deg trygg på.Kaken blir best om sukkerbrødet kan deles i tre.
Hjemmelaget krokan:
1 ss smør
150g sukker
150 g mandler
Ha alt i en varm panne rør til det blir brunt.Helles utover et bakepapir,og avkjøl.Jeg knuser det i kjøkkenmaskinen.Det som blir til overs legger jeg på glass og bruker senere i iskake og hjemmelaget is.
Krem til fyll:
2 ss mel
1 ss sukker
2 kopper melk
Kok opp alt til det tykner.Ta kasserollen vekk fra platen,og rør inn 1 eggeplomme
og 2 ts vaniljesukker.La denne kremen stå til avkjøling.Lag smørkrem mens du venter.
Smørkrem:
250 g smør
250 g melis
Romtemperert smør røres sammen med melis til det blir hvitt.
Denne kremen blander du sammen med kremen over etter
at den er avkjølt.
Ta 2 ss krokan i litt av kremen som skal inni kaken.Resten av kremen smøres utover kaken,strø
over masse krokan.
Dette blir helge kosen i vimsehuset,kanskje noe for deg også!!
Lykke til om du vil bake den:)
Klem