Kalvekjøtt skjæres opp i passe tykke skiver,og bankes litt med hammeren.
Kalv er ikke så lett å få tak i,men spør i kjøttdisken.Dette er det beste kjøttet
å bruke til snitzel.Vi kjøper opp når vi er i Sverige.Du kan også bruke en svinesteik.
Pisk 2 egg i en tallerk,og fyll en tallerk med griljermel (bland inn litt salt og pepper).
Dypp kjøttet først i egg så i mel blandingen.Stek et par minutter på hver side,
og snitzelen er klar.
Smaker nydelig med poteter,gulerøtter og erter.Et annet tips er båt stekte
poteter,wok grønnsaker og kylling britagnesaus.Ja den sausen passer perfekt
til faktisk.
Alle mine oppskrifter finner du HER når du har skrollet deg nedover
står det eldre innlegg på høyre side,trykk der og det kommer flere sider
med oppskrifter.
Lykke til om du vil prøve!!
Klem
Hei;) Hjemmelaget snitzel smaker jo helt fantastisk;) og bare så lenge siden vi har hatt det. Må nok innom kjøttdisken på torsdag;)
SvarSlettFinfin kveld til deg;)
Klem fra Ann-Mari
Det er nydelig,og hjemmelaget er alltid best:)
SlettNyt uken!!
Klem -L-
Det så bare fantastisk godt ut!! Dette må jeg prøve!!
SvarSlettoh! Det der er såå godt!
SvarSlettTakk for oppskrift :)
Happy lillelørdag!
klem
Ja dette må du teste:)Kjempe godt.
SlettNyt uken søta:)
Klem -L-