tirsdag 4. februar 2014

Oppskrift hjemmelaget snitzel


Kalvekjøtt skjæres opp i passe tykke skiver,og bankes litt med hammeren.
Kalv er ikke så lett å få tak i,men spør i kjøttdisken.Dette er det beste kjøttet
å bruke til snitzel.Vi kjøper opp når vi er i Sverige.Du kan også bruke en svinesteik.


Pisk 2 egg i en tallerk,og fyll en tallerk med griljermel (bland inn litt salt og pepper).
Dypp kjøttet først i egg så i mel blandingen.Stek et par minutter på hver side,
og snitzelen er klar.


Smaker nydelig med poteter,gulerøtter og erter.Et annet tips er båt stekte
poteter,wok grønnsaker og kylling britagnesaus.Ja den sausen passer perfekt
til faktisk.

Alle mine oppskrifter finner du HER når du har skrollet deg nedover
står det eldre innlegg på høyre side,trykk der og det kommer flere sider
med oppskrifter.

Lykke til om du vil prøve!!

Klem

5 kommentarer:

  1. Hei;) Hjemmelaget snitzel smaker jo helt fantastisk;) og bare så lenge siden vi har hatt det. Må nok innom kjøttdisken på torsdag;)
    Finfin kveld til deg;)

    Klem fra Ann-Mari

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er nydelig,og hjemmelaget er alltid best:)

      Nyt uken!!

      Klem -L-

      Slett
  2. Det så bare fantastisk godt ut!! Dette må jeg prøve!!

    SvarSlett
  3. oh! Det der er såå godt!
    Takk for oppskrift :)

    Happy lillelørdag!
    klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja dette må du teste:)Kjempe godt.

      Nyt uken søta:)

      Klem -L-

      Slett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails