Her kommer min oppskrift på skillingsboller som lovet.
Skillingsboller:
4 dl Melk
1 pk Gjær
100 g Smør
1 dl sukker
ca 12 dl Mel
Fyll:
2 ss mykt smør
3 ts Kanel
3 ts sukker
Jeg pensler med pisket egg, og strør perlesukker på toppen
før steking.
Smelt smør og ha i melk til 41 grader.Rør gjæren og sukkeret i melkeblandingen,og
ha i melet tilslutt til en passe deig.Hev i ca 1 time.Kjevle ut deigen,ha på smør
blandingen,og rull sammen.Del opp i biter,og trykk ned på bakepapir kledd plate.
Pensle med egg,og strø over perlesukker om du ønsker det.Etter hev i ca 30 minutt.
Stekes på midterste rille 225 grader i 15-20 minutt.
Avkjøl bollene på rist...
Lykke til og god helg!!
Klem
Mmmm! De så gode ut!!
SvarSlettVi skal bake på søndag - kanelboller og boller. Hvetebakst er det beste!
God helg!
Hei høpp!
SlettGjærbakst er best:)
God helg kos dere ekstra på søndag:)
Klem Linda
ser herlig ut!!! den beste helge-kosen er jo lune bakster!
SvarSlettØnsker deg en fiiiin helg!
klemmer!
God helg til dere også
SlettYvonne:)
Klem Linda
Såg utrulig herlige ut,skillingsboller er herligt:))
SvarSlettGod helg til deg!
Klem fra Lillian
God helg til dere også:)
SlettKlem Linda
Hei, hei :o) Lenge siden jeg har tittet innom deg, tror nesten det var duften av kanelsnurrer som lokket meg hit i dag :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina
SvarSlettJammen godt bollene lokket deg hit:)
SlettGod helg!!
Klem Linda
Mmmm det er så godt med boller!! God helg:-)
SvarSlettSuper godt !!Gjærbakst slår alle kaker
Slettsyns jeg:)
God helg!!
Klem Linda
Måtte prøve denne oppskriften i går. Veldig gode kanelboller, ble populære hos små og store de. Takk for oppskriften. :)
SvarSlettGod søndag.
Hilsen Inger-Lise
Gøy å høre at dere likte de:)
SlettHa en fin søndag og snart ny uke!!
Klem Linda