Her kommer min oppskrift på skillingsboller som lovet.
Skillingsboller:
4 dl Melk
1 pk Gjær
100 g Smør
1 dl sukker
ca 12 dl Mel
Fyll:
2 ss mykt smør
3 ts Kanel
3 ts sukker
Jeg pensler med pisket egg, og strør perlesukker på toppen
før steking.
Smelt smør og ha i melk til 41 grader.Rør gjæren og sukkeret i melkeblandingen,og
ha i melet tilslutt til en passe deig.Hev i ca 1 time.Kjevle ut deigen,ha på smør
blandingen,og rull sammen.Del opp i biter,og trykk ned på bakepapir kledd plate.
Pensle med egg,og strø over perlesukker om du ønsker det.Etter hev i ca 30 minutt.
Stekes på midterste rille 225 grader i 15-20 minutt.
Avkjøl bollene på rist...
Lykke til og god helg!!
Klem