Denne saftige gode eple kaken passer perfekt på mørke høst kvelder.
Jeg elsker marsipan,og prøvde det i kaken en gang,etter dette har det
blitt en favoritt.Du kan selvfølgelig bare droppe marsipan.
Oppskrift eplekake:
(smurt langpanne) Kaken stekes på 180 grader i ca 1/2 time.
4 store epler
Deles opp i tynne skiver
6 egg
6 dl sukker
Lag eggedosis
200 g smør
3 dl melk
Kokes sammen
Rør dette sammen med eggedosisen
sikt inn mel og bakepulver tilslutt.
9 dl mel
5 ts bakepulver
Tøm deigen ut på en smurt/bakepapirkledd langpanne.Stapp nedi eplebiter
og eventuelt marsipan.Strø over kanel perlesukker og hakkede mandler.
Jeg serverer den varm med vanilje is.Kan fryses ned og varmes opp igjen
ingen problem.
Lykke til om du vil prøve!!!(Hilde B)
Klem
Å HIMMEL OG HAV LINDA
SvarSlettDETTE HØRTES OG SER GODT UT
TAKK FOR DU DELTE
NYT HELGEN
KLEM ELI:)
Hei Eli
SlettDen er saftig og god,og bør testes:)
Nyt helgen!!
Klem Linda
Nam nam, skal absolutt lage denne.
SvarSlettHvor mye marsipan brukte du?
Hei høpp!
SlettEr litt usikker.Kjøper en pølse med marsipan,og
skjærer på tynne skiver som jeg legger på.fyller hele kaken,men
ikke tett i tett.Håper dette var en god nok forklaring:)
Nyt helgen!
Klem Linda
Bruker du hele pølsa?
SlettNyt helgen du og! :)
Tror jeg brukte litt over en halv pølse:)
SlettKlem -L-
Tusen tusen takk :)
SlettDenne skal bakes i morgen og serveres mine middagsgjester.... :)
Hmmm mens en stakkar prøver tappert å holde seg unna kaker. Meeen må vel testes med marsipan til helga.
SvarSlettEr lov å kose seg i helgen:)
SlettNyt ny uke!!
Klem Linda
Den høres god ut skal prøve den når for tid med marsipan da
SvarSlettDenne skal testes i helgen :)
SvarSlett