Hyrdepai er enkelt å lage og smaker godt.Her kan du bruke rester fra dagen før eller lage nytt.
Denne gangen brukte jeg pølser,men du kan bruke det meste kjøttdeig,bacon ol.
Lag potet stappe
Kok makaroni
Kok en pose med fryse grønnsaker
Del opp pølser
Ha i ønsket krydder
Begynn med makaroni og avslutt med potetstappe,sprut på litt ketshup,og
avslutt med ost på toppen.Stek på 220 grader i ca 15 minutt eller til osten er gyllen.
Lykke til om du vil prøve!!
Her er det pannekake dag i dag!!
Nyt dagen!
Klem
Hei Linda :)
SvarSlettTakk for middagstips, denne
skal jeg prøve en dag, så
veldig god ut... Flotte roser
i innlegget under her også ღ
... og kjekt å høre at bøkene
er herlig å lese. Jeg venter
ennå på at de skal komme på
Norsk :)) Flotte bilder fra
Instagram du legger ut også.
Jeg er der, men ikke så ivrig
på de :) Ønsker deg en super
fin uke videre. Stor klem fra
Mette