onsdag 22. august 2012

HyrdePai med oppskrift.


Hyrdepai er enkelt å lage og smaker godt.Her kan du bruke rester fra dagen før eller lage nytt.
Denne gangen brukte jeg pølser,men du kan bruke det meste kjøttdeig,bacon ol.

Lag potet stappe
Kok makaroni
Kok en pose med fryse grønnsaker
Del opp pølser
Ha i ønsket krydder

Begynn med makaroni og avslutt med potetstappe,sprut på litt ketshup,og
avslutt med ost på toppen.Stek på 220 grader i ca 15 minutt eller til osten er gyllen.

Lykke til om du vil prøve!!

Her er det pannekake dag i dag!!

Nyt dagen!

Klem


1 kommentar:

  1. Hei Linda :)
    Takk for middagstips, denne
    skal jeg prøve en dag, så
    veldig god ut... Flotte roser
    i innlegget under her også ღ
    ... og kjekt å høre at bøkene
    er herlig å lese. Jeg venter
    ennå på at de skal komme på
    Norsk :)) Flotte bilder fra
    Instagram du legger ut også.
    Jeg er der, men ikke så ivrig
    på de :) Ønsker deg en super
    fin uke videre. Stor klem fra
    Mette

    SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails