Jeg bruker sjelden oppskrifter,og elsker å prøve meg frem med forskjellige
smaker og råvarer.Noen ganger blir det bra og andre ganger blir det ikke bra.
Denne gangen ble det en smaksopplevelse for både store og små,og derfor vil
jeg dele denne med deg.
Laks i fløte: 4 pers
3 lakse fileter benfrie
5 dl pasta skruer
Halv pose fryse grønnsaker
7 cherry tomater
2 stk vårløk
salt og pepper
6 dl krem fløte
Halv boks seter rømme
Litt reker
Ost
Kokte opp pasta og grønnsaker, og delte opp laksen i terninger.
La alt i en ildfast form og stekte i ca 7 minutter på 200 grader.
Strø litt ost på toppen før steking.
Neste gang skal jeg bytte ut laksen med kylling og bacon tror
det også blir godt.
Til dessert frityrstekt banan:
På Asia butikkene får du små poser med mel til frityr steking.
Melet bruker jeg både til banan,kjøtt og kylling.Dette blandes
kun ut i vann til en passe røre.Legg det som skal stekes i røren,
og frityr stek til gyllen farge.Til bananene hadde vi vaniljeis.
Nam dette er digg...
Lykke til om du vil prøve!!
Nyt ny og kreativ uke!!!
Klem