mandag 5. august 2019

Hjemmelaget tempura/innbakt kylling, deilig kinamat.





God morgen dere!!

I går lagde jeg nydelig hjemmelaget kinamat.Fikk så mange spørsmål om oppskrift.
Den har jeg lagt ut på bloggen for lenge siden, men fant ut at den trengte en oppdatering.
Har kun bildene fra storyen min på instagram (@hobbyvimsa) å vise til i dag.

Jeg lager innbakt svinekjøtt,scampi eller kylling.Spør etter tempura mel på Asia butikken.
Dette er små poser med mel du blander ut i kaldt vann.Røren skal være litt tykkere enn en
pannekakerøre.Legg i ønsket kjøtt og la stå en times tid.Viktig at kjøttet er tint og ikke vått.
Bruk en gryte som tåler høy varme og stek i vei.Jeg bruker rapsolje.

Flasker med sur søt saus og sweet chilisaus kjøper jeg også på Asia butikken.Denne
gangen serverte jeg ris og salat til.Men her kan du også woke grønnsaker og koke
nudler også.

Hobbyvimsa finner du på facebook,snapchat og Instagram @hobbyvimsa
@hobbyvimsaart

Klem

1 kommentar:

  1. Så flott at du deler slike oppskrifter.
    Takk!
    Ønsker deg en fin tirsdag.
    Klem C

    SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails