tirsdag 17. januar 2017

Verdens beste ostekake med gelé lokk




Denne oppskriften må du prøve

Ostekake med gelé lokk (rund form)

Bunnen:

225 g digestivekjeks knuses,og blandes med 100 g smelta Melange.Deilig om du også blander inn 1 ts kanel.

Fyll:

3 dl kremfløte 
110 g melis
3 ts vaniljesukker
Piskes sammen
Rør så inn
1 beger rømme
2 bokser tine naturell ost (250g)
1 pk gelé av 2,5 dl vann.

Legg den knuste kjeks massen i bunnen av en smurt form (skal ikke stekes).
Legg så på fyllet.Avslutt med avkjølt gelé på toppen.La kaken stå i kjøleskapet til natten over.Server kaken romtemperert.I dag brukte jeg bringebærgele,og sist hadde jeg sitrongele.

Lykke til😀

1 kommentar:

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails