mandag 4. mai 2015

Favoritt dessert Dronning Maud pudding med oppskrift


Hei høpp og god mandag!!

Regnet høljer ned og det er grått å trist.Tenkte det kunne friste å dele denne
oppskriften på en av mine favoritt desserter.

Dronning Maud pudding 4-6 porsjoner

5 dl kremfløte
5 egg (romtempererte)
5 ss sukker
5 plater gelatin (løs platene opp i en kopp med 2 ss
 kokende vann)
Frøene fra 1 vanilje stang
1 plate dronning sjokolade

Rasp sjokolade
Legg gelatinplatene i vann
Visp kremfløte sett i kjøleskapet.
Visp egg og sukker og frøene fra vailjestangen i 15 min.
Kok opp vann,rist av vannet på gelatin platene å ha i det kokende
vannet.Rør til platene er oppløst.Hell gelatin i tynnstråle i eggedosisen 
mens du rører.Skjær kremen inn i eggedosisen mens du rører.
Legg lagvis sjokolade og eggedosiskremen.Avslutt med sjokolade på toppen.

Best om den får stå natten over,men husk da å vent med å strø på sjokoladen
til den skal serveres.

Ha en fin ny uke!

Klem

4 kommentarer:

  1. ååå den ser utrolig deilig ut!

    Fin tirsdag til deg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Super godt..

      Ha en fin uke:)

      Klem -L-

      Slett
  2. Mmm... Det hørtes godt ut :)

    Er du interessert i giveaway deler jeg tips om en i dagens innlegg. Velkommen inn om du vil :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjempe godt:)

      Ha en fin uke!!

      Klem Linda

      Slett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails