Hei høpp og god mandag!!
Regnet høljer ned og det er grått å trist.Tenkte det kunne friste å dele denne
oppskriften på en av mine favoritt desserter.
Dronning Maud pudding 4-6 porsjoner
5 dl kremfløte
5 egg (romtempererte)
5 ss sukker
5 plater gelatin (løs platene opp i en kopp med 2 ss
kokende vann)
Frøene fra 1 vanilje stang
1 plate dronning sjokolade
Rasp sjokolade
Legg gelatinplatene i vann
Visp kremfløte sett i kjøleskapet.
Visp egg og sukker og frøene fra vailjestangen i 15 min.
Kok opp vann,rist av vannet på gelatin platene å ha i det kokende
vannet.Rør til platene er oppløst.Hell gelatin i tynnstråle i eggedosisen
mens du rører.Skjær kremen inn i eggedosisen mens du rører.
Legg lagvis sjokolade og eggedosiskremen.Avslutt med sjokolade på toppen.
Best om den får stå natten over,men husk da å vent med å strø på sjokoladen
til den skal serveres.
Ha en fin ny uke!
Klem
ååå den ser utrolig deilig ut!
SvarSlettFin tirsdag til deg!
Super godt..
SlettHa en fin uke:)
Klem -L-
Mmm... Det hørtes godt ut :)
SvarSlettEr du interessert i giveaway deler jeg tips om en i dagens innlegg. Velkommen inn om du vil :)
Kjempe godt:)
SlettHa en fin uke!!
Klem Linda