lørdag 30. juli 2011

En overraskelse fra Farris bad:)


Bildene er lånt fra nettsiden til farris bad.

Forrige helg var jeg og mannen på Farris bad i Larvik som jeg har skrevet om tidligere.I mitt innlegg skrev jeg ærlig om vårt opphold.Alt var helt perfekt,men maten var ikke bra.Innlegget mitt hadde blitt lest av en ansatt på hotellet,og jeg fikk lang mail fra han.Han takket for min tilbake melding,og syns det var synd at vi ikke var fornøyde med maten.Som kompensasjon ble jeg og mannen min bedt tilbake til hotellet på en tre retters middag med opphold i spa avdelingen:)For en service!!!Dette hadde jeg aldri regnet med,og 
vi ble suuuper fornøyde.Gleder oss til å ta turen tilbake til dette flotte stedet,som jeg kan anbefale på det varmeste.Jeg har ledd gikt og hadde god effekt av oppholdet i spa avdelingen.Jeg gikk inn med en stiv og vond kropp,og krokete fingre.Da jeg gikk ut igjen strekte jeg ut alle fingrene,helt fantastisk!!effekten satt i kroppen i et par dager etterpå.

Vil du besøke nettsiden til farris bad trykk HER 
Så kom det jammen meg en overraskelse i posten i dag også.Jeg vant en give away hos Home by Virginia,hurra!!Et deilig duftlys og to ansikts masker.Så nå skal jeg legge meg i boble badet med ansikts maske.Home by virginia kan du besøke HER 


Ha en fin helg!!

Klemmer fra

14 kommentarer:

 1. Så heldige dere er!!:) Det lønner seg å være ærlig ja:) Håper dere blir like fornøyd med maten som resten denne gangen:)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg,
  klem Jennifer

  SvarSlett
 2. Så koselig da! Det er service det:)
  Kos dere masse da.

  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. JØSS, for en service! :)
  Skjønner godt at det var en deilig opplevelse. Er nok godt for deg og koble litt av og nyte litt spabehandling når du har leddgikt. Har hørt om flere som har hatt nytte av det av og til.
  Vi bor her i Vestfold, så er jo ikke akkurat lange turen til Larvik. Hadde vært deilig å dratt dit en helg!

  KLEM til deg!

  SvarSlett
 4. Aldri så galt at det ikke er godt for noe ;) Da kom det jo noe bra tu av "kritikken" din :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 5. Oj, ja det kan kalles service! Så koselig for dere med en tur til.
  Ha en flott kveld.
  Stor klem

  SvarSlett
 6. Så kjekt!
  Det er bra service det!
  Godt å høre at oppholdet hjalp på gikta. Min mor har det samme, så vet at det er noe skit:(
  Klem♥

  SvarSlett
 7. Kjedelig med leddgikt gitt! Fint at den spa-turen ga effekt, OG at dere får en ny tur dit! :D Herlig! Håper at maten smaker bedre neste gang;)

  Klemmer:D

  SvarSlett
 8. Så hyggelig å bli møtt på en ordentlig måte når man ikke er fornøyd. Og så fint at du hadde så god effekt også, bare synd det ikke varer så lenge. Godt dere skal tilbake da. =)
  Klem =)

  SvarSlett
 9. Wow, det er jo vanvittig bra service. Skikkelig profesjonelt synes jeg.. Så gøy at dere får spa og middag igjen, på deres regning. Det synes jeg dere fortjener :-))

  SvarSlett
 10. Hei og hå (O: Du verden!!! Det må jeg si var topp service!!!Kjempe!Det der er å ta godt vare på gjestene sine, og å yte god service. Jeg fikk lyst til å besøke stedet pga det gode ryktet de nå har fått. Moro å lese! Ha en fin søndagskveld. Kos kos fra Mai Liss

  SvarSlett
 11. Det var jammen meg kjekke overraskelser ja :o)
  Så bra at det lønte seg å klage litt og da ;o)

  Eg trur kanskje at det blir torsdag som passe best for oss å reise, evt. onsdag. Har du nåke formeining om ka dag så kunne passa best for dåkke? :o)

  SvarSlett
 12. Dobbel glede, både pakke og kos fra Farris. Det var kjempe bra av dem. Godt du sa din mening, og at de vil bli bedre =) Og du fortjener så all den pleien de kan gi.

  Pust og pes, nå skal siste innspurten gjøres før lille D sin dåpsdag til helga. Har jo farta så mye i sommer, at jeg ikke har fått tid til at jeg hadde tenkt. Men må ta meg i skinnet nå.

  S.G har så mye artig, blir ikke lei og av gå "runda" der inne. Og det komme jo nye nyheter også hele tiden. FANTASTISK! Så glad for at de har den butikken på Herkules.

  Har du noe spendene ider til frøkenas navnfest?

  Ha en flott uke så lenge.
  Klem

  SvarSlett
 13. Så supert! Bra at noen leste det! Jeg pleier faktisk å være veldig direkte med sånt, hvis ting er dårlig. Jeg er i alle fall av den oppfatning at betaler man dyrt for ett hotellopphold, eller spa, eller en middag el.l., så kan man faktisk kreve at ting er bra gjort. Jeg tror nordmenn ofte er for snille her. Jeg kjenner mange som har f.eks fått en annen rett enn det de bestilte, for så bare å spise den uten å si i fra, det ville jeg aldri ha gjort! Vi må huske at det også er bra for stedene vi er med tilbakemelding, så kan de fikse opp i ting, det er de ofte takknemlige for. Så fortsett å være ærlig og stå på krava, det lønner seg veldig ofte! Dessuten er det utrolig godt å lese en ærlig anmeldelse av ting, fremfor f.eks. Fotballfruas lovprising av alt og alle, siden hun blir sponset og får gratis ting og opphold kastet etter seg. Gleder meg til å lese om neste spaopphold og middag!:)

  Klem!:)

  SvarSlett

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails