lørdag 21. mai 2016

Tester Braun Silk-Expert.Permanent hårfjerning for hjemme bruk.







God morgen!!


Som jeg har nevnt tidligere er jeg buzzador,og får være med å teste ut nye produkter.
Denne gangen tester jeg den nye hårfjerningsmaskinen fra Braun.Maskinen brukes
en gang i uken i 10-12 uker den første gangen,og deretter 1 gang i måneden.Har ikke fått maskinen til å funke,og kommer tilbake med mer info når jeg får det til.Maskinen ligger fint i
 hånda,og dette er lett å få til.Den kan brukes under
armer,legger,armer,bikinilinje,og ansiktet (ikke i nærheten av øynene).


I denne pakken (Beauty Edition)fulgte
det også med en kroppseksfoliator.Børsten bruker jeg i dusjen sammen med en god skrubb.Kan 
anbefale denne på det varmeste,utrolig digg mot huden.

Braun Silk-expert IPL BD 5009 - Permanent og synlig hårfjerning hjemme for kropp & ansikt + sonisk eksfoliering for kroppen

Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) er inspirert av profesjonell lysteknologi og er klinisk testet for permanent og synlig hårfjerning. Den sikreste IPL-teknologien: den unike SensoAdapt™ hudtonesensoren sørger alltid for riktig lysintensitet for å gi sikker behandling og best mulig effekt. Denne spesielle Braun Silk-expert Beauty Edition inkluderer en sonisk kroppseksfoliator som skånsomt eksfolierer huden for en silkeglatt følelse fra topp til tå. 
  • Den raskeste og sikreste IPL-teknologien for permanent og synlig hårfjerning.
  • Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) er inspirert av profesjonell lysteknologi og er klinisk testet for permanent og synlig hårfjerning.
  • Den sikreste IPL-teknologien: den unike SensoAdapt™ hudtonesensoren sørger alltid for riktig lysintensitet for å gi sikker behandling og best mulig effekt.
  • Den raskeste IPL-teknologien gjør det mulig for deg å behandle et ben eller en arm på kun 8 minutter uten å gå på kompromiss med effektiviteten.
  • 94 % av kvinner opplevde merkbare resultat etter kun 3 måneder. 89 % av kvinner opplevde merkbar og synlig hårfjerning, selv 12 måneder etter siste behandling.
  • Ingen skjulte kostnader for gel, refillkassetter eller vernebriller. Apparatet er sikkert og klinisk testet for bruk uten briller.
  • Denne spesielle Braun Silk-expert Beauty Edition inkluderer en sonisk kroppseksfoliator som skånsomt eksfolierer huden for en silkeglatt følelse.



                                                                       God helg!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails