onsdag 30. november 2011

Mini Jule Give Away!!




Har du lyst til å vinne dette kjøkkenhåndkle fra Porsgrunn Porselen sin nisse serie?Ja da er det bare å hive seg på min lille Give Away.På veggen i mitt kjøkken henger det et maken,og jeg syns de er så nydelige.Siden jeg har to vil jeg gi det ene til en av dere.Husk denne gi vekken varer kun i 1 uke.
Mange av dere har nok dette nydelige juleservice,jeg har kun bollen over her...

Trekker en vinner om en uke onsdag 7 desember

Reglene er som vanlig:

1 lodd kommentar
                                                        2 lodd kommentar og linke bildet på din blogg/facebook 
                                                        3 lodd kommentar,link og bli/være følger av bloggen min


Har du ikke blogg kan du selvfølgelig være med bare husk å skriv epost adressen din så jeg når deg om du skulle vinne.

Lykke til alle sammen!!


Vil du være med på min Jule Give away trykk HER



Bilder fra nisselandsbyen vår som du kan se lenger ned her.





IdePuffen har åpnet epla butikk,ta en titt HER mye flott.

Nyt kvelden!!

Klemmer fra

Har blitt jul på fatene.



Har funnet frem kongler,lys staker,engler og ikke minst sopper som pryder fatene mine.Jeg elsker de gamle røde tre lys stakene,har samlet på de i noen år.Lys stakene er kjøpt på forskjellige brukt butikker opp igjennom årene.Små stearin lys er fra søstrene grene.Det øverste fatet skal få litt mer kongler,må bare ut å plukke litt.I dag er det meldt sol og fint vær så kanskje jeg kommer meg ut på kongle plukking.

Nyt dagen og takk for alle gode ord dere legger igjen til meg!!Det varmer...

Velkommen til Signe som ny følger her på bloggen!!

Klemmer fra

tirsdag 29. november 2011

Årets julekalender er i boks.



Da er julekalenderne til barna klare for i år!!Rettere sagt så er den ene til vimsemannen hi hi!!Anneli er litt for lita til å ha kalender i år,men mannen ble glad.Disse julemusene kjøpte jeg på Sia.Kjøpte en for et par år siden,og en i fjor da jeg var gravid,var så glad for å få tak i en  helt lik.Har fylt jule musene med sjokolade og karameller.Minste vimsen får i tillegg Haribo sin julekalender den ble kåret til best i test på tv 2 hjelper deg.Den var rimelig også... tror jeg ga 70-80 kr på rema1000.Ingen har laget julekalender til meg,det er kjedelig å bli voksen,får forresten lite gaver under treet til jul også hi hi!!Glad for at minstevimsa ikke klarer å åpne sine gaver i år,så da hjelper jeg til der,er så grei å hjelper til jeg!!!!Ha ha!!!

Her har det blitt gjort lite i dag,har ligge på sofaen og faktisk lest 4 blad.Gikten herjer i kroppen,og da er det bare å ta det litt med ro en stund.Håper formen er bedre til helgen,da står det julebord for tur med nabo jentene.På torsdag skal jeg på skravlejul som det blir kalt.Vi Seljords jentene (Og ei Ulefoss jente) som bor i byen møtes over en god middag og skravling på restaurant.

Nyt kvelden:)

Klemmer fra

Alle varene er nedsatt i min epla butikk frem mot jul:)





Har satt ned prisen på alle varene mine i epla butikken nå frem mot jul.Finner du noe du kunne tenkt deg send en mail linsoll@hotmail.com
Epla tar prosenter av salget,men om du kjøper flere ting gjennom meg skal vi finne en god pris på varene og porto,eller du kan selvfølgelig komme hit å hente det.

Trykk HER og du kommer direkte til butikken min

Velkommen til Kremhuset som ny følger her på bloggen

Ha en fin dag!!

Klemmer fra

mandag 28. november 2011

Vi har laget en liten nisse landsby.




Min samling av gamle nisser,har samlet i mange år.




I går lagde jeg og barna en nisse lands by på den ene kommoden her.Den har kirke,pepperkakehus,nisser,engler,juletre og eget sangkor.Ikea gardinene har blitt brukt som snø.Minstevimsen ville ikke i barne hagen i dag,han ville være hjemme å se på nisse byen sin.Lyser så koselig her på kvelden,flere av nissene er til å ha telys i så de lyser også...

Da står det stryking av juleduker på menyen her.

Husk min jule give away,trykk på bildet øverst til høyre om du vil være med:)

Dette er mitt bidrag til NIB sin juleutfordring Flere bidrag kan du se HER

Klemmer fra

En gammel juleboks,og stjerne på kjøkkenet.


Viser denne nydelige gamle juleboksen min igjen i dag..Dere som er innom her ofte har nok sett at den står fremme hele året..Nå passer den jo godt inn i årstiden.Tente lys i de gamle øsene på kjøkken veggen,gir god kvelds stemning!

Julestjernen pryder kjøkken vinduet.

Skal få tatt noen bilder av julehuset vårt i dag når lyset kommer frem,legger de ut seinere i dag.

Nyt ny uke!!

Klemmer fra

søndag 27. november 2011

Julenisser,pepperkakehus og nye gardiner!!


Dette søte nisseparet kjøpte jeg får noen år siden på lillegull i Bø.De er bare så skjønne,og jeg gleder meg vært år til å hilse på de igjen.Tror de er 80 cm høye,og veier 2-3 kg.



Vi har pyntet huset med nisser,og ikke minst laget pepper kake hus.Minstevimsen på snart 3 år har stått for pyntingen med litt hjelp fra mammaen sin.Huset er kjøpt på rema 1000:)skuffelsen var stor når jeg oppdaget at det ikke var hull til vinduene.Vimsemannen skulle lage plate med pære på så vi fikk lys i pepper kake huset,men det får bli til neste år.


Her er de nye julegardinene er så fornøyd.Har kjøpt de på Kid.


Har også kommet lys i den nye store julestjernen.Her er det altså på vei til å bli jul i stuen:)

Ha en fin 1 advents kveld...

Klemmer fra 

Hjemmelaget jule pynt.


Jeg og minstevimsen lagde jule pynt av perler forrige helg.Hjertet er laget på fri hånd å er litt skeivt,men neste gang får jeg kjøpe et hjerte brett.Etter at jeg hadde brukt strykejernet hengte jeg på en sopp og et band.Voila ny pynt til nøkkel skapet.  


Enda et par lys holdere har jeg heklet.har laget 12 stk nå tror jeg,men disse er i Åmotsdal på jule messen nå.Har de fire som jeg laget som advent stake selv,så da har jeg laget 16 stk til sammen.



Dette olje maleriet malte jeg på vår 1 års bryllupsdag for snart 5 år siden.Nå har det endelig kommet i ramme.

Flere ting jeg lager finner du på min epla butikk HER

I dag skal jeg fortsette med jule pyntingen her,kommer tilbake med litt bilder seinere i dag!!

Ha en fin 1 advent søndag!!

Klemmer fra

lørdag 26. november 2011

Origami lucky star med DIY


Video med oppskrift på stjernene fra you tube




Her er mine to!!Jeg og minstevimsen har laget flere av disse i dag,Skal få tak i glattere papir med glitter på,og lage noen fler.Skal pynte fatet med de hjemmelagde advent stakene med disse.I dag har jeg også kjøpt nye julegardiner til stua,ble kjempe fint,skal prøve å få tatt noen bilder i morgen:)

Nå står hjemmelaget pizza på menyen her!!

Dagens tips fra vimsa besøk Fru Rosas Landhandel HER Utrolig mye fint,og gratis frakt frem til jul...Jeg har shoppet:)

Nyt lørdags kvelden:)

Velkommen til Laila som ny følger her på bloggen:)

Klemmer fra


Dobbelt julekort fra FotoKnudsen i år.


I år som i fjor ble det julekort fra fotoknudsen,men nå valgte jeg doble.Fikk plass til tre bilder av barna,og her var også en koselig jule hilsen med.Kjempe fornøyd med kortene,og kortene kom i posten bare etter noen dager.Akkurat nå er det tilbud tror de kostet 8,99 pr.kort.
Besøk FotoKnudsen HER

Mine søte nissebarn pryder kortene.Det var ikke enkelt å få begge til å smile på likt,eller til å se i kamera.Tror jeg tok 100 bilder.På bildene ser du at Anneli er helt våt på kjolen,de fikk pepperkaker for å sitte stille hi hi!!Hun sikler som båtsmann i vi på saltkråkan,og ble faktisk skiftet på en gang underveis,men jeg ga opp.



Ha en fin lørdag!!

Klemmer fra

fredag 25. november 2011

Jul på kjøkkenet og ny diger jule stjerne.




I dag har jeg vasket hus og vinduer...Litt mer pynting ble det på kjøkkenet i går kveld.I går kjøpte jeg også en ny stjerne til vinduet i stuen,den er stor 100 cm,og passet så godt i mine store vinduer,er den ikke bare helt nydelig?Kjøpte den på plantasjen når jeg var der å kjøpte jule blomster.Er litt usikker på julegardiner i stuen i år.Kjøpte nye i fjor men liker de ikke så vurderes sterkt å kjøpe nye,eller la de gardinene som henger oppe nå,henge.Vi får se får sove på det.Nå venter jeg på at Lena min bonus datter skal komme.Lager pannekaker og tomat suppe til middag,barnas favoritt,og ikke minst vimsemannen.


Husk julemessen på Sneie (Åmotsdal) i helgen (lør,søn og mandag).Jeg har tingene mine der oppe..

Ha en fin helg og takk for alle supre kommentarer dere legger igjen til meg!!Prøver å få svart dere alle etterhvert:)

Klemmer fra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails